Philips: a 2011-es felső kategóriás 3D TV-k

1. Oldal

A Philips 9000-es és 8000-es szériájú „3D MAX” megjelölésű „Smart LED” LCD TV-i aktív képzáró szemüveggel nézhető teljes HD felbontású sztereoszkópikus képet nyújtanak „Smart TV” hálózati médiaportállal.

Philips_3D_MAX.jpgA Philips is tökéletesebb 3D képmegjelenítési megoldásnak tekinti a bal- és jobbszembe szánt képek szekvenciális sorozatát aktív képzáró szemüveggel szétválasztó technológiát, ezért felsőkategóriás „3D MAX” megjelölésű TV-inél ezt alkalmazza – megkülönböztetve azokat az idéntől kínált „Easy 3D” passzív szemüveggel nézhető TV-itől. A 9000-es és 8000-es valamint Cinema 21: 9 Platinum sorozatú „3D MAX” készülékek teljes HD felbontású, minimális bal- és jobbszem képek közötti átlátású optimális 3D képmegjelenítést ígérnek. Mindehhez az új TV-k keretébe már beépítik a nagyteljesítményű szinkron jeladót, így annyi aktív 3D szemüveg vezérelhető, amennyire csak szükség van.

A legújabb gyors válaszidejű LCD képernyőket használva, és a „Perfect Natural Motion” feldolgozási teljesítményét másodperceként 2 milliárd képpontra kétszerezve az új készülékek éles, zavartalan mozgóképet biztosítanak. A TV-kben a 3D kép mélysége a személyes preferenciának megfelelően állítható, valós idejű 2D-ről 3D-re konvertálás működik bennük, és két játékos polarizált szemüvegeiken át a „Multiplayer” osztott képernyős üzemmódban teljes képernyőn a saját képét látva játszhat.

Philips_PFL9606.jpg
A PFL9606-os széria „Smart LED TV-i” 82, 94, 102, 117 és 132 centis (32, 37, 40, 46 és 52 inch) képméretben lesznek kaphatóak „Full HD LED Pro” lokális fényszabályzású közvetlen LED háttérvilágítással. A készülékek mindegyikében „Perfect Pixel HD” képfeldolgozás működik, a 200Hz-es 82 centis (32 inch) modell kivételével „400Hz Clear LCD” képfrissítésű a mozgásmegjelenítés. A két kisebb modell az „Ambilight Spectra 3”, a 102 centis és nagyobb modellek pedig a továbbfejlesztett „Ambilight Spectra XL” hangulatvilágítással vannak felvértezve, mely utóbbi kettős LED sorral oldalsó valamint hátsó fényt vetít a készülék mögötti falra pontosabb színegyensúllyal és folyamatosabb színváltásokkal. A készülékek USB tárolóra felvételt készíthetnek, beépített WiFi kapcsolaton át is képesek hálózatra csatlakozni és a „Smart TV” platform működik rajtuk. Az új csúcskészülékek valamikor a nyár végén kerülnek majd a boltokba, de áraik még nem ismertek.

Philips_PFL8606.jpg
A PFL8606-os széria „Smart LED TV-i” 102 és 117 centis (40 és 46 inch) képmérettel kerülnek majd forgalomba „Full HD LED” él LED megvilágítással. A készülékekben „Perfect Pixel HD” képfeldolgozás és „200Hz Clear LCD” képfrissítésű mozgásmegjelenítés működik. Mindkét modell „Ambilight Spectra 2” hangulatvilágítással rendelkezik, tud USB tárolóra felvenni, de WLAN kapcsolatra csak külső opcionális WiFi modulon át képes és a „Smart TV” hálózati médiaportállal is működik rajtuk. Az új 8000-es széria készülékei szintén nyártól lesznek kaphatóak.

Az idei Philips TV-k „Smart TV” hálózati médiaportál funkciói az alábbiakban foglalhatóak össze:
• Akár WiFi-s kommunikáció telefonokkal és számítógépekkel fájlok lejátszására és zenei lejátszási listák kezelésére.
• Zenei és videó streamek kezelése az internetről.
• „Multiview” a tévéműsort és a webes tartalmat a képernyőn egyszerre megjelenítő funkció.
• Vezérlés távirányítóval, okos-telefonnal vagy billentyűzettel.
NetTV interaktív platform műsorok kiválasztására és alkalmazások eléréséhez, és hozzáférés internetes utánjátszó TV-khez, játékokhoz és VOD szolgáltatásokhoz.
• Intuitív műsorkalauz TV programok kiválasztásához; Kép-a-képben megjelenítés és „Smart USB Recording”, amivel megállítható majd újraindítható az élő TV nézése.

Kapcsolódó linkek:

Philips: 2011-es új Blu-ray lejátszók
Philips: jönnek a passzív szemüveggel nézhető 3D TV-k
Philips: iPhone, iPad és iPod Touch TV távkezelő alkalmazás
Philips: új Cinema 21:9 LCD TV már 3D kivitelben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .