Philips: új Cinema 21:9 LCD TV már 3D kivitelben

1. Oldal

Ahogy az várható volt, a Philips az IFA-n mutatta be a CinemaScope filmek képarányához igazodó Cinema 21:9 LCD TV új verzióját, amely már 3D képmegjelenítésre is alkalmas persze csak aktív 3D képzáró szemüveggel.
A Philips Cinema 21:9 CinemaScope formátumú LCD TV új változata tehát szekvenciális képsorozat alkotta sztereoszkópikus (3D) képmegjelenítésére is alkalmas a PTA03 aktív képzáró szemüvegekkel. A 147 centis (58 inch) képátlójú, helyileg fényszabályozott „LED Pro” háttérvilágítást alkalmazó LCD képernyő felbontása 2560×1080 pixel. 1,5 méteres szélessége miatt minden más képernyőnél fontosabb, hogy milyen széles szögtartományból nézhető azonos minőségben a kép. A „Bright Pro” technológia széles látószögből ígér magas kontrasztot. A Cinema 21:9 Platinum keretébe van beépítve a tetszőleges számú aktív 3D képzáró szemüveg szinkronizálására szolgáló jeladó.

Philips_3D_Cinema_21-9.jpg
A készülékbe DVB-S2, DVB-C és DVB-T tunert építenek, a Net TV hálózati funkcióval pedig számos online szolgáltatás és tartalom érhető el, ráadásul az utóbbi együtt is nézhető a tévéképpel a megosztott képernyőn. A hálózati kapcsolódásra integrált WLAN modul révén vezeték nélkül is alkalmas a modell. Az USB csatlakozó mellett a DLNA kompatibilitás révén az otthoni hálózatról is lejátszhatóak videofájlok – támogatott az AVI és MKV.

A Philips Cinema 21:9 Platinum szeptembertől már kapható a német piacon 4.199 euro (kb. 1,2 millió Ft) javasolt fogyasztói áron.

A Philips Cinema 21:9 Platinum LCD TV főbb jellemzői:

• Full HD LCD képernyő, szegmentált 2D LED háttérvilágítással, 2560 x 1080p felbontás
• LED háttérvilágítás helyi fényerőszabályzással
• Perfect Pixel HD képfeldolgozás, Perfect Natural Motion, Perfect Contrast, Perfect Colors, Active Control + fényérzékelő, 2D/3D zajcsökkentés
• 400 Hz Clear LCD képfrissítés letapogató háttérvilágítással, Bright Pro, LED Pro, Super Resolution, 200 Hz 3D képfrissítés
• Ambilight Spectra 3 hátfali hangulatvilágítás
• 20 Watt RMS teljesítményű Incredible Surround térhangzás
• USB és DLNA Media Browser, Net TV szolgáltatások, Wi-Fi MediaConnect
• Lejátszható médiafájlok: JPEG, MP3, WMA, AAC, AVI, MKV
• DVB-C, DVB-S2, DVB-T tuner CI+-al
• Teljes HD 3D képmegjelenítési technológia

Kapcsolódó linkek:

Philips BDP8000: az új Blu-ray 3D lejátszó
Philips: rövidesen kaphatóak a 3D-ready LCD TV-k
Philips: bemutatták a Cinema 21:9 LCD TV-t

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .