Philips: iPhone, iPad és iPod Touch TV távkezelő alkalmazás

1. Oldal

Az újabb Philips TV-k tulajdonosai készülékeiket immár az Apple Apps Store-ról ingyenesen letölthető Philips WiFi TV Remote alkalmazás használatával iPhone/iPad/iPod Touch mobilkészülékeikről is vezérelhetik.

A Philips WiFi TV Remote alkalmazás tehát az Apple iPhone/iPad/iPod Touch készülékeken működik és kompatibilis az összes Philips Net TV készülékkel, azaz a 2009-es 8000 és 9000 szériák valamint az összes 2010-es 7000, 8000 és 9000 sorozat modelljeivel. A 2009-es készülékek tulajdonosainak egy USB-n keresztül betöltött rendszerszoftver (firmware) frissítést kell végrehajtaniuk, követve a az ezen linken található útmutatást.

Philips_tavir_WiFi_TV_remote.jpg
Az alkalmazás installálása után a felhasználók mobilkészülékeikről a TV olyan funkcióit érhetik el, mint a hangerőszabályzás, a csatornaváltás, vagy a TV be- és kikapcsolása, valamint a Philips Net TV kontrollja. Az alkalmazás szövegbevitelt is kínál egy virtuális billentyűzeten, ami főleg a TV internetböngészőjének használatához hasznos. Fényképek mobilról a TV-re történő közvetlen átvitelét is lehetővé teszi az alkalmazás.

Kapcsolódó linkek:

Philips BDP9600: már kapható új Blu-ray 3D csúcslejátszó
Philips: leáll a Pronto távirányítók gyártása
Philips, Sharp és Loewe közös internetalapú TV platform
Philips: új Cinema 21:9 LCD TV már 3D kivitelben
Philips: jönnek a 3D-ready LCD TV-k
Philips: rövidesen kaphatóak a 3D-ready LCD TV-k
Philips: a 2009-es 9000-es sorozatú LCD TV-k
Philips Net TV: egyszerű internetelérés a TV készülékkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .