Philips: DTS Play-Fi vezeték-nélküli audió TV-kben és más termékekben

Az újabb Philips Android TV-k és leendő hangprojektorok DTS Play-Fi vezeték-nélküli TV audió és többszobás streaming támogatást kapnak.


A Philips TV-k gyártója a TP Vision bejelentette, hogy DTS Play-Fi protokollt alkalmazva vezeték-nélküli TV audió és többszobás streaming audió támogatást integrál a Philips Android TV-kbe, hangprojektorokba és más vezeték-nélküli hangsugárzókba.

„A DTS Play-Fi egy a teljes-otthoni zenét, TV audiót és alkalmazásalapú privát műsorhallgatást (kiszolgáló) prémium vezeték-nélküli audió ökoszisztéma, mely támogatja a nagy felbontású audió streaming-et és a milliszekundumon belüli lejátszási pontosságot. Kompatibilis termékek, köztük TV-k, mobileszközök, hangprojektorok és hangsugárzók zavartalanul működnek együtt, hogy teljes otthoni szórakoztatási élményt hozzanak létre”- áll a TP Vision sajtóközleményében.

A DTS Play-Fi először a Philips OLED805 széria készülékeiben jelenik meg, majd az összes 2020-as Philips Android TV-ben, így a márka idei LCD TV-iben is megtalálható majd. Valamikor 2020 második felében egy firmware-frissítés révén a 2019-es Philips Android TV-k is megkapják a DTS Play-Fi támogatást.

A TP Vision szerint ez az első lépés a DTS Play-Fi-t tartalmazó teljes vezeték-nélküli összeköttetési platform kiépítése felé. A szeptemberi IFA 2020 alkalmával új, a protokollt támogató hangprojektorokat és vezeték-nélküli hangsugárzókat mutatnak majd be.

A legfeljebb 5.1-es vezeték-nélküli surround hangrendszer kiépítését biztosító DTS Play-Fi protokollt jelenlegi 29 márka több mint 300 terméke támogatja a DTS szerint. Ezek között vannak AV vevőerősítők, hangprojektorok, TV-k, hordozható és asztali hangsugárzók és még sok egyéb.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .