Philips: iF Design díjas az új OLED934 TV B&W hangprojektorral

A Philips által még be nem jelentett OLED934 csúcs TV egy Bowers & Wilkins tervezte hangprojektorral elnyerte az iF Design Award 2019 címet.


A Toengel.net szúrta ki, hogy miután tavaly a Philips OLED903 TV is elnyerte, idén az eddig még be nem jelentett OLED934 (vagy OLED904) TV is kiérdemelte az iF Design Award 2019 címet.

A TP Vision januárban már bejelentette a 2019-es OLED804 és OLED854 OLED TV szériákat, de számítani lehetett rá, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a szeptemberi berlini IFA 2019 kiállításra tartogatja új OLED csúcskészülékeit.

Ezek egyike lehet az iF Design Award 2019 címet elnyerő OLED934 (vagy OLED904), ami feltűnt a díjat odaítélő szervezett weboldalán. Korábban a B&W a Philips csúcs TV-k hangszóróinak fejlesztésében és hangolásában segédkezett, de az új készülék hangprojektorát feltehetően az alapoktól a B&W tervezte.

„A 2019-es 904 OLED a Bower & Wilkins „Engineered Sound Bar” (kifejezésben) a tökéletes képminőség és a high-end hangvisszaadás kombinációját kommunikálja. Az egyedülálló, minimalista állvány archetípus prémium anyagokat és kidolgozást használ, hogy a minőségi élet és az exkluzivitás érzetét biztosítsa, miközben zavartalanul illeszkedik az otthonba, akár asztalon, akár falra szerelve. A kihívást, a tökéletes teljesítményt a designban kommunikáló csúcstechnológia és a modern otthonba illeszkedés kiegyensúlyozása jelentette. A Kvadrat hangszóróborító szövet világos kapcsolatot teremt a modern bútortrendekkel”- olvasható a weboldalon.

A hangprojektor egy a TV hátoldalából kinyúló fém tartókarral együtt szolgál a képernyő állványaként. A fenti képen látható az elektronika doboza és a körülötte futó Ambilight hangulatvilágítás LED diódái.

A Philips OLED854 és a Georg Jensen közreműködésével tervezett 2019-es LCD TV-k közül a 9104-es modell már elnyerték az iF Design Award 2019 címet.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .