A Bowers & Wilkins javítja a Philips csúcstévék hangját

A Philips TV-k „új referencia vizuális és hangminőségi szintekre” emelését célozza a TP Vision és a Bowers & Wilkins együttműködése, melynek első eredménye valószínűleg a szeptemberi berlini IFA-n lesz látható.


A nagyra értékelt brit hangtechnikai cég, a Bowers & Wilkins (B&W) segít a jövőbeli Philips csúcs TV-k hangszóróinak fejlesztésében és hangolásában.

Martijn Smelt, a TP Vision Europa marketingvezetője nyilatkozata szerint: „Túl hosszú ideig hagyta az iparág, hogy a hangminőség a televíziós teljesítmény mostohagyereke legyen. A kihívást tovább erősítette OLED készülékeink kivételes minősége. Szóval örülök, hogy partnerei lehetünk a világ legjobb hangtechnikai cégének, a Bowers & Wilkins-nek, hogy a jövőben biztosítsuk a Philips High End TV-hang egyedülállóan kiváló élményt nyújtson.” A TP Vision célja tehát az, hogy a legjobb képet a legjobb hanggal kombinálja a Philips TV-kben.

Richard Campbell, a Bowers & Wilkins kutatásvezetője nyilatkozatában azt mondta: „Új partneri kapcsolatunk a TP Vision-el fantasztikus lehetőség, ami segít újradefiniálni a TV hangminőségének és működésének paramétereit. A kiváló új Philips TV kínálat megismerteti majd jól ismert audió teljesítményünket egy új fogyasztói közönséggel, mely első kézből élvezheti a hihetetlen élményt, amit csak mi tudunk biztosítani, ’Sound by Bowers & Wilkins’ azaz a Bowers & Wilkins hangot.”

A TP Vision az első Philips OLED TV-t 2016 végén jelentette be. A cég azóta már számos további csúcskategóriás TV-t vitt piacra, januárban pedig három OLED TV szériát jelentett be. Korábban már kiszivárgott, hogy négy új OLED TV széria lesz a 2018-as Philips kínálatban, de az OLED903 modellekről eddig nem lehetett tudni semmit.

Hivatalosan a Philips OLED903 csúcstévéket minden bizonnyal a szeptemberi berlini IFA 2018 kiállításon mutatják be, de az iF Design Award weboldalán képek és rövid leírás jelentek meg róla. Ez utóbbi első mondata szerint: „A 2018-as 903 OLED-et úgy tervezték, hogy az a tökéletes képminőséget a csúcsminőségű hangreprodukcióval kombinálva biztosítsa.” Vagyis a készülék képernyője alatt látható hangprojektorból már lehet, hogy a Bowers & Wilkins által fejlesztett és hangolt hangszórókból szólal meg a hang.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .