Philips: új kampány és foci VB-s alkalmazás Ambilight TV-khez

1. Oldal

Új kampány népszerűsíti a TP Vision Philips TV-k Ambilight hangulatvilágítással rendelkező típusait, amelyek Ambilight Game üzemmódja a játékosokat, egy speciális alkalmazás pedig a focirajongókat örvendezteti meg különleges élménnyel.
A TP Vision egy szörfös videóval indítja Android alapú új Philips Ambilight TV-i kampányát. A 2014-es modellek kiterjesztett lehetőségeket nyújtó hangulatvilágítását, és az annak köszönhető fokozott vizuális élményt hivatott illusztrálni a „Light Waves” című sportfilm a benne látható lélegzetelállító szörfjelenetekkel és fényhatásokkal.

HTMLON
HTMLOFF

A TP Vision fejlesztői sikeresen tökéletesítve az Ambilight fénydinamikáját, így a hangulatvilágítás a játékok, a sportműsorok, az akciófilmek és a zenei videók gyorsabb mozgásainál is élvezetes fényélményt ígér. Az Ambilight Game (Játék) üzemmód minden 2014-es Philips Ambilight tévémodellben megtalálható.

Philips Ambilght TV app.jpg
Az új „Ambilight TV” alkalmazás a foci VB meccseinek élményét hivatott fokozni. Az interaktív alkalmazás a TV mögötti falra a kiválasztott nemzeti lobogó színeit varázsolja, ha sárga vagy piros lap kerül kiosztásra, akkor villogó sárga avagy piros színnel reagál – de akár felül is bírálható a játékvezető színválasztása -, fénybemutató ünnepli a gólt és tűzijáték a győzelmet. Az alkalmazás minden 2011 óta Európában forgalomba hozott Philips Ambilight tévével működik, és Android valamint iOS operációs rendszerű okostelefonra vagy táblagépre is letölthető. További információ a www.philips.com/ambilight-tv-app weboldalon található.

A TP Vision nyereményjátékot is hirdet, és arra szólítja fel a focirajongó Philips Ambilight TV alkalmazást használókat, hogy osszák meg az Ambilight tévékészülék fényeiről készült fotóikat, vagy azt ahogy éppen csapatuk győzelmét ünneplik. A TP Vision zsűrije 2014. június 26-ig kiválasztja három kedvenc megosztott fotót, és azok készítői egy-egy 140 centis (55 inch) Philips Ambilight TV boldog tulajdonosai lesznek. A versenykiírás részletei a Philips TV Facebook oldalán http://www.facebook.com/philipstv ismerkedhetőek meg.

Kapcsolódó linkek:

A gitárgyártó Gibson veszi át a Philips AV üzletágát
Philips: információk az új Android alapú 8000-es TV-kről
Philips: információk az új 5000-es és 4000-es TV sorozatokról
Philips: információk az új 6000-es TV sorozatokról
Philips: információk az új 7000-es TV sorozatokról
Philips: kiszáll a TV-k gyártásából a holland cég

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .