PlayStation 3: a Sony kész elindítani a Video Store letöltést

1. Oldal

A Sony készen áll az internetes videoletöltés elindítására a PlayStation 3 (PS3) tulajdonosok számára, ahogy azt a cég elnöke korábban jelezte.
PS3.jpgHoward Stringer a Sony elnöke feltehetőleg a videoletöltés elindítására is gondolt, mikor korábba a sajtónak a PlayStation Network bővüléséről nyilatkozott. A „Video Store” a „Sing Store” zeneletöltéshez hasonló megjelenésű internetes felület lesz, de TV sorozatok és filmek letöltésére szolgál majd.

A múlt héten az arizonai Scottsdale városában egy konferencián az amerikai viszonteladóknak és kiadóknak a Sony által részben már bemutatott, s várhatóan a jövő hónapban először az USA-ban elinduló „Video Store” a hasonló Apple iTunes és Xbox 360 Video Marketplace versenytársa lesz.

A Sony egyelőre hivatalosan még nem közölt semmit a sajtóval a PlayStation Video Store-al kapcsolatban, ezért az indulás pontos időpontjára, az árakra és a digitális jogvédelemre vonatkozóan részletek nem ismertek, de az említett konferencián résztvevőktől származó információk szerint annak kínálatában egyelőre csak a Sony Pictures tulajdonában álló videotartalmak szerepelnek majd.

Kapcsolódó linkek:

Apple TV: az iTunes-ról már kölcsönözhetőek is letöltött filmek
PlayStation 3: 2.10 firmware frissítés Final Standard Profile támogatással
Sony: mindent a PlayStation 3 sikerérét
Microsoft: december 11-én indul az internetes videopiac Európában is
PlayStation 3: új, kedvező árú modell és csökkentett árú indulócsomag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .