PlayStation Home: virtuális világ PS3 felhasználóknak

1. Oldal

A mai naptól a PlayStation 3 (PS3) felhasználók beléphetnek a PlayStation Home (Home) szolgáltatás egyelőre Beta tesztelhető online világába, ahol kizárólagos filmtartalmakat is találhatnak.


PS_Home.jpgA PlayStation Home egy virtuális világ a PlayStation Network-ön belül, melyben a felhasználók sajár egyedileg kialakított személyiséget kreálhatnak maguknak, amelyel aztán felfedezhetik a virtuális közösségi teret méghozzá valós időben.

Miután a Sony leírása szerint „sikeres” zártkörű betatesztelés lezajlott, mától minden PS3 felhasználó is kipróbálhatják ezt a világot maguk is.

Nemcsak különböző szórakoztató tartalmak – mint minijátékok, videók és speciális események – lesznek élvezhetőek, de az azonos érdeklődési körű felhasználók klubokat alakíthatnak, csoportok közvetlenül el tudják indítani kedvenc online játékukat közvetlenül a Home felületéről.

A Home játék kliens ingyen letölthető, és a PlayStation Home ikonnal indítható el.

A Paramount Pictures és más videos tartalomszolgáltatók a PlayStation Home Theatre felületen ekluzív tartalmakat mutatnak majd be.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation: videoletöltés egyelőre csak az USA-ban
PlayStation 3: 2.40/2.41 firmware újabb Blu-ray képfeldolgozási funkcióval
PlayStation 3: az USA-ban indulhat a letöltés, de csak Sony Pictures filmekkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .