Samsung: cáfolt OLED TV tervek helyett augusztusban jön a The Wall

A Samsung Electronics szinte azonnal cáfolta, hogy a cég újra az OLED TV felé fordulna, mert továbbra is a QLED és a microLED két nyomvonalán halad tovább, és augusztustól kezdi árulni a The Wall microLED TV-jüket.


Az ETnews beszámolója alapján közöltük, hogy a Samsung visszatérni készülne az OLED TV-hez, pontosabban annak egy új technológiai változatához, a QD-OLED TV-hez.

A Yonhap riportja szerint, egy szöuli fórumot követően Han Jong-hee a Samsung Visual Display üzletág elnöke riportereknek erre azt mondta: „Ez nem igaz. A vállalat két nyomvonalon halad tovább.”

A Samsung a CES 2018 kiállításon bemutatott csúcskategóriás TV-i valóban két technológiai vonalat képviselnek. A microLED technológiájú modulokból felépülő 3,7 m-es „The Wall” TV mellett a 215 centis (85 hüvelykes) 8K felbontású Q9S QLED TV továbbra is LCD panellel „Micro Full Array (MFA)”, többzónában szabályozott teljes mátrix háttérvilágításával és az azt javító kvantumpont technológiájával.

Han azt is elmondta, hogy augusztustól kezdik el a 3,7 m-es (146 hüvelyk) „The Wall” eladását.

A holland LetsGoDigital azt is felfedezte, hogy a Samsung bejegyezést nyújtott be a „The Wall Luxury” és a „The Wall Professional” márkanevekre. Az utóbbit a moduláris microLED képernyő üzleti célra szánt változatát jelöli.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .