Samsung: Eurosport Player alkalmazás a Smart TV-ken

1. Oldal

A Samsung Smart TV-ken megjelenő Eurosport Player alkalmazással a két vezető európai sportcsatorna, az Eurosport és az Eurosport 2 évi több mint 5000 órányi nemzetközi élő sportközvetítései válnak online nézhetővé.

A Samsung Smart TV platformján már jelenleg is igen széles választékban találunk különböző alkalmazásokat, és az most az online sportközvetítéseket kínáló Eurosport Player alkalmazással bővül.

Samsung_Eurosport_Smart-tv.jpg
Az Eurosport és az Eurosport 2 csatornák többek között olyan nemzetközi szinten ismert sporteseményeket közvetítenek, mint a Tour de France, az Afrika-kupa, vagy a Grand Slam tenisztornák.

Az Eurosport Player alkalmazással a hagyományos élő közvetítéseken túlmutat, a nézők sportesemény során különböző tartalomválogatási és programozási lehetőségekkel is élhetnek. Például a három tenisztornán, a U.S. Open, az Australian Open és a Roland Garros alatt a rajongók kiválaszthatják, hogy a hét pálya közül melyiket szeretnék követni, így biztosan nem maradnak le kedvencük meccséről. Hasonlóképpen működik ez a Snooker világbajnoki torna esetében is, ahol szintén kiválaszthatja a néző, hogy mely asztalok mérkőzését szeretné látni. De más népszerű sporteseményeknél – többek között a kerékpáros Tour of Spain és Tour of Italy, az atlétikai világbajnokság, a 2013 UEFA női Európa-bajnokság és az egész 2013/14-es téli szezon – is ilyen lehetőségeket kínál majd az online közvetítés.

Az Eurosport Player a Samsung TV Apps Store-ból ingyen tölthető le 40 európai országból, 13 nyelven: németül, olaszul, spanyolul, lengyelül, hollandul, angolul, dánul, románul, oroszul, svédül, csehül, finnül és norvégul.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: megújult fuso alkalmazás még több Smart TV-n
Samsung: a 2013-as Blu-ray lejátszók
Samsung: a 2013-as Smart TV-k már kaphatóak
Samsung: itt az MTV Archívumát elérő alkalmazás
Samsung: tovább bővül a Smart TV-k tartalomkínálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .