Samsung JS7000: új kedvezőbb áru SUHD TV széria

1. Oldal

A Samsung hamarosan megjelenő új, JS7000 szériájú 127, 140 és 152 centis (50, 55, és 60 inch) síkképernyős készülékei az SUHD TV-k megfizethető modelljeiként az Ultra HD mellett szélesebb színteret és a „nagyobb” dinamikatartományt kínálnak.
A Samsung SUHD TV-k az idei CES kiállításon mutatkoztak be, és az eddigi választék hamarosan néhány további modellel bővül. A leginkább megfizethető JS7000 széria készülékeiben is ugyanaz a „nanokristály technológia” nyújt széles színteret, mint a drágább modellekben.

Samsung_JS7000.jpg
A Samsung SUHD TV-k prémium termékként többet nyújtanak, mint a hagyományos Ultra HD TV-k. A gyártó azt kommunikálja, hogy a JS7000 széria készülékei „kiterjesztett” vagy „nagyobb” dinamikatartományt kínálnak, mint a szokványos TV-k. A JS9500 csúcskészülékek teljes mátrix LED háttérvilágítása helyi fényszabályzású zónákkal lehetővé teszik a nagy dinamikatartományú (HDR) képmegjelenítést. A többi SUHD modell mind él LED megvilágítást alkalmaz, ami némileg szélesebb, de nem nagy dinamikatartományt jelenít meg.

A JS7000 modellek Tizen alapú Smart TV platformján többek között Netflix és YouTube alkalmazások is futnak. A készülékekben négymagos processzor működik és „ac” Wi-Fi, ami elég gyors az interneten és hálózaton át fogadott magas minőségű tartalmak bitfolyamaihoz.

A Samsung JS7000 127, 140 és 152 centis (50, 55, és 60 inch) képméretű változatokban kerül piacra hamarosan az USA-ban, de azt egyelőre nem tudni, hogy Európában mikor és mennyiért lesznek kaphatóak.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: 2015-ös Blu-ray lejátszók ívelt házzal is
Samsung: szükséges a visszatérés az OLED TV piacra
Samsung: a 2015-ös 4K Ultra HD TV-k jellemzői
Samsung: SUHD az elnevezése a kvantumpötty TV-knek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .