Samsung: limitált LED TV széria Andy Warhol aláírásával

1. Oldal

A Samsung 30 db 9000-es szériájú LCD TV-t hoz forgalomba Magyarországon Andy Warhol aláírásával, ezzel ünnepelve meg a Pop-Art legenda 1 hétig látható 3D kiállítását és az új, extrém vékony készülékek bevezetését a hazai piacon.
A Samsung hazai vállalata egy kiállítási megnyitóval ünnepelte az új 9000-es sorozatú teljes HD felbontású 3D LED TV-k Magyarországra érkezését. A csúcstechnológiájú prémium készülékek a mai napon a nagyközönség számára „ANDY WARHOL 3D” címmel megnyíló kiállításon kerültek először bemutatásra a Szépművészeti Múzeumban. A kiállított TV-ken Andy Warhol ismertebb műveit 3D-ben lehet megtekinteni, amelyeket hazai filmesek alakítottak át virtuális térbeli alkotásokká a Laboratory Ideas koncepciója alapján, az Andy Warhol Foundation jóváhagyásával.

Samsung_3D_Warhol.jpgA különlegesség, hogy egy limitált széria (30 db) talpán a „POP-Ikon” gravírozott aláírása olvasható a sorszám mellett.

A ma debütáló 9000-es sorozat a design és a technológia csúcsát képviseli. A 7,98 mm vékony készülék szálcsiszolt fém vázában egy LED háttér-világítású teljes HD felbontású LCD panel lapul, ami sztereoszkóp kép megjelenítésére is alkalmas. A készülékek a lehető legélesebb és legoptimálisabb képet ígérik, emellett gombnyomásra a 2D tartalmak 3D-re konvertálására is alkalmasak.

A különleges kiállítás zártkörű megnyitóján Dae Hyun Kim, a Samsung Magyar Zrt. elnöke elmondta: „Mi, a Samsungnál folyamatosan arra törekszünk, hogy mindenből a lehető legtöbbet hozzuk ki. Cégünk történetének talán legnagyobb újítását osztjuk meg most Önökkel: létrehoztuk a világ legvékonyabb készülékét, amely hamarosan csúcstechnológiai hátérrel rendelkező design tárgya lehet otthonainknak. Nem feledkeztünk meg a magyarok művészetszeretetéről sem: az Andy Warhol kézjegyével ellátott, ritkaságszámba menő, csupán 30 db-os szériát kifejezetten az itteni piacra terveztük.”

A kiállítás a mai naptól szeptember 1-ig tekinthető meg a Szépművészeti Múzeumban 10-18 óra között.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: új Blu-ray 3D lejátszók
Samsung: márciusban érkeznek a 3D termékek
Samsung: új LED háttér-világítású LCD TV-k a CES 2010-en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .