Samsung: márciusban érkeznek a 3D termékek

1. Oldal

A Samsung ma Bécsben jelentette be, hogy Európában első gyártóként már márciusában megkezdi 3D TV-i, házi-mozi rendszerei és Blu-ray lejátszói forgalmazását
A Samsung az elsők között fogott bele a 3D technológia fejlesztésébe és széles választékban kínál majd 3D TV-ket, hozzájuk saját gyártású 3D szemüvegeket és 3D lejátszókat. A 7-es és 8-as sorozatú „LED TV”-k (azaz LED háttér-világítású LCD TV-k), valamint a BD-C6900 Blu-ray lejátszó érkeznek elsőként még márciusban. Később kerülnek piacra a 9-es széria LED TV-i, a 7-es széria plazma TV-i és a HT-C6930W házimozi-rendszer. A Samsung új LED háttér-világítású LCD 3D TV-iről már beszámoltunk az idei CES kapcsán.

Samsung_9000_szeria.jpg
Az új TV-k legfontosabb technológiai elemei a gyártó sajátfejlesztésű 3D processzora valamint a LED él megvilágítás és a helyi fényszabályzású közvetlen LED háttér-világítás előnyeinek ötvözése. Az új készülékek képernyőt övező csiszolt ezüst vagy fekete fémkerete még keskenyebb, energiafogyasztásuk még alacsonyabb, és először lehet hozzájuk színes érintőképernyős távirányítót kapni.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: új LED háttér-világítású LCD TV-k a CES 2010-en
Blu-ray 3D: az első lejátszók a 2010-es CES-en
Samsung: itt a teljes HD felbontású 3D LCD TV panel
Samsung: Blu-ray lejátszók ezután YouTube támogatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .