Samsung Q900R: HDMI 2.1 frissítést kap a QLED 8K TV

A Samsung első Q900R QLED 8K TV-k tulajdonosai ingyenes hardverfrissítéssel HDMI 2.1 bemenetű One Connect Box-ot kaphatnak készülékükhöz.


Az 2019-es Samsung idei QLED TV-k rövidesen kaphatóak lesznek, és közöttük ott vannak az új Q950R 8K TV-k is, amelyek rendelkeznek HDMI 2.1 csatlakozással. A 2018 októberétől kapható Q900R készülékek tulajdonosainak azonban ezt még nélkülözniük kell, mert azokat még csak HDMI 2.0a bemenetekkel látták el.

A Q900R szériájú QLED 8K TV-k tulajdonosai 8K felbontású tartalmakat jelenleg csak USB bemeneten keresztül lejátszva nézhetnek vagy streaming szolgáltatások révén nézhetnének, ha lennének ilyenek, de HDMI-n keresztül nem. Azért, mert a készülékek „One Connect Box” egységén a HDMI 2.0a portok ezt még nem teszik lehetővé.

Szerencsére a Samsung megoldást kínál a már megvásárolt Q900R készülékek tulajdonosai számára is egy ingyenes hardverfrissítéssel. A cég azt ígéri, hogy Európában a második negyedév végétől biztosítja az ingyenes hardverfrissítést a Q900R szériájú TV-khez, amennyiben azt a készülékek tulajdonosai igénylik.

A hardverfrissítéssel a Q900R TV-k egy HDMI 2.1 csatlakozókkal rendelkező One Connect Box-ot kapnak.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .