Sanyo PLV-1080HD: új kedvező árú 1080p házi-mozi vetítő

1. Oldal

A Sanyo még a CES alkalmából jelentette be új teljes HD felbontású PLV-1080HD házi-mozikba és médiaszobákba szánt vetítőjét, melynek ára 2000 dollár (kb. 423.000 Ft) alatti van.
A PLV-1080HD Sanyo legkevésbé drága vetítője az új olcsóbb Epson D7-es LCD panelekkel állítja elő a teljes HD felbontású képet. A 165W-os lámpával maximum 1.200 ANSI lumen fényerőt produkáló projektor gyors, másodpercenként 60-szor beavatkozó kiszajú változtatható fényrekesznyílása (írisz) révén 10.000:1 dinamikus kontrasztarányt érhet el.

Sanyo_PLV-1080HD.jpg
A PLV-1080HD is a hasonló Sanyo vetítők kifinomult, kétszeres nagyításátfogású lencséjével rendelkezik, mely a 254 centis (100 inch) képet 3 és 6,1 méter közötti távolságból egyaránt elő tudja állítani. Ennek a lencsének megszokott jellemzője, hogy függőlegesen három, vízszintesen két teljes képnyi tartományban eltolható vele a kép. Magát a lencsét egy automatikusan működő redőnyajtó védi a szennyeződésektől.

Az új vetítőben működik a gyártó 3D színmenedzselő rendszere, mely a tökéletes színvisszaadás érdekében beállíthatóvá teszi a színek fázisát és szintjét egyaránt. A rendszert úgy tervezték meg, hogy optimálisan kihasználja a Deep Color nagyobb színmélységű jelek lehetőségeit is, melyeket képes fogadni a két 1.3-as verziójú HDMI bemenetén keresztül.

Az egyelőre kérdéses, hogy a PLV-1080HD – ha egyáltalán – mikor és mennyiért kerülhet hazánkban forgalomba.

Kapcsolódó linkek:

Megveszi a Sanyot a Panasonic
Sanyo PLV-Z3000: az új csúcskategóriás házi-mozi vetítő
Epson: két új D7-es teljes HD felbontású LCD képmodulátor panel
Sanyo PLV-Z700: új teljes HD felbontású 3LCD vetítő az IFA-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .