Sharp AQUOS LE430E: ügyes kis DVB-C/T vevős LCD TV-k

1. Oldal

A család második TV készülékének szánt új Sharp AQUOS LE430E sorozatú LCD TV-k elegáns, vékony formatervet és USB bemenetről multimédiás tartalomlejátszást kínálnak éles képet és ragyogó színeket garantálva.
Sokak számítógépén halmozódik fel az évek során digitális videókból, zenékből és fotókból álló multimédiás adathalmaz. A fogyasztók pedig keresik az egyszerű módszereket miként vihetnék át a különböző multimédiás tartalmakat a PC és a TV között. A Sharp AQUOS LE430E LCD TV széria tökéletes megoldást kínál erre, mert a felhasználók egyszerűen és kényelmesen használhatják TV készüléküket arra, hogy a multimédiás tartalmak széles választékában válogathassanak. Az új készülékek „USB Media Player” (médialejátszó) funkciója videók, zenék és fényképek átvitelét teszi lehetővé közvetlenül PC-ről a TV-re kiváló minőségben. A médialejátszóval a felhasználók USB memóriára DivX és DivX HD formátumban rögzített műsorokat nézhetnek meg, és zenét hallgathatnak kristálytiszta hangminőséget a TV-n. Az új LCD TV-k fényképek megosztására is ideálisan használhatóak.

Sharp_AQUOS LE430E.jpg
A háztartás ideális második vagy harmadik TV készülékeként az AQUOS LE430E széria modelljei 48, 56, 66 és 81 centis (19, 22, 26 és 32 inch) képméretben lesznek kaphatóak, amelyek közül a 66 centis változat felbontása teljes HD (HD-ready 1080p), a többi viszont HD-ready megjelölésű. Mindegyik új készülék alkalmas a kábeles és földfelszíni (DVB-C és DVB-T MPEG4AVC/MPEG4AAC HD hanggal) digitális adások vételére természetesen elektronikus műsorújság (EPG) funkcióval, és széles körű csatlakoztatást biztosít (2x HDMI, 1x SCART, 1x USB és CI +).

A Sharp AQUOS LE430E sorozat köszönhetően a LED háttérvilágításnak is a kiváló képminőséget elegáns designnal ötvözi. Az új LCD TV-k teljesen fekete vagy fehér hátlapú és fehér állványú kivitelben lesznek kaphatóak már júniustól.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: kész a világ első Super Hi-Vision (8K4K) LCD képernyő
Sharp AQUOS LE830E: az új Quattron 3D TV széria

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .