Sharp: jön a 80 centis IGZO 4K Ultra HD monitor

1. Oldal

A Sharp Japánban forgalmazza majd PN-K321 típusszámú 32 inches professzionális monitorát, aminek IGZO technológiájú képernyője 3.840 x 2.160 pixel, azaz Ultra HD felbontású és a jó fényáteresztés miatt energiafelhasználása is hatékony.
A nagyobb pixelsűrűséget és magasabb fénykibocsátás mellett is alacsonyabb energiafogyasztást nyújtó IGZO technológiájú LCD panelek közül egyre több kerül piacra. Nemrég mutatott be az AUO 165 centis ultra HD IGZO TV panelt és az IFA 2012 kiállításon voltak először láthatóak a Sharp új IGZO képernyői.

Sharp_IGZO_PN-K321_monitor.jpg
A Sharp Japánban fogja forgalmazni a PN-K321 80,1 centis (32 inch) Ultra HD monitort üzleti és professzionális alkalmazásokhoz, vagyis főleg grafikai és videó szerkesztéshez, grafikonok intenzív használatát igénylő pénzügyekhez kapcsolódó műveletekhez, és CAD szoftverek részletes rajzainak megjelenítéséhez.

A Sharp IGZO technológiája egy speciálisan kialakított él LED megvilágítási rendszert tesz lehetővé, ami egyrészt 250 cd/m² felületi fényességet biztosít és mindössze 35 mm vastagságú készüléket eredményez, ami így nem sok helyet foglal egy irodai asztalon. A monitor csatlakozói között ott a legújabb DisplayPort és két HDMI bemenet, továbbá van RS-232C vezérlő port és külön audiobemenet a két beépített hangszóró megszólaltatására. A PN-K321 teljesítményfelvétele 120W.

A monitort februártól lehet majd Japánban megvásárolni 450.000 jenért (kb. 1,2 millió Ft).

Kapcsolódó linkek:

Az AUO 165 centis ultra HD IGZO TV paneltechnológiát kínál
Mostantól Ultra HD a 4K hivatalos iparági elnevezése
Sharp: új LCD TV technológiák a CEATEC-en
Sharp: új IGZO alapú félvezetős képernyők az IFA 2012-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .