Sony PS4 és PS5: most 3 illetve 6 hónapig ingyenes Apple TV+

A Sony PS4 és PS5 konzolok tulajdonosai ismét ingyenesen érhetik el az Apple TV+ streamingszolgáltatás tartalmait.


Előfordult már, hogy a Sony PS5 játékkonzolok tulajdonosai néhány hónapig ingyenesen érhették el az Apple TV+ eredeti streaming tartalmait.

PlayStation AppleTV+

A PlayStation weboldalán olvasható ajánlat szerint most ismét adott a lehetőség a PS5 konzollal rendelkezők számára egy 6 hónapos, a PS4 tulajdonosoknak pedig egy 3 hónapos meghosszabbított próbaidőszakos Apple TV+ elérésre.

A PS5-re vonatkozó ajánlat új és meglévő Apple TV+ előfizetőkre egyaránt vonatkozik, az Apple Music zeneszolgáltatást és az Apple TV+ streaming videót együtt kínáló Apple One előfizetőkre azonban nem. Az ajánlat akkor is beváltható, ha valaki éppen a 7 napos ingyenes próbaverziót használja.

A PS4 esetében azonban a 3 hónapos ajánlata csak az Apple TV+ új előfizetőire vonatkozik.

Az ajánlatot a konzolon futó Apple TV app alkalmazásból kell beváltani 2023. július 31-ig.

PS5 Apple TV+

Az Apple TV+ sajátgyártású filmjei és sorozatai magas minőséget képviselnek, a legmagasabb átlagos IMDb tetszési pontszámmal rendelkeznek. Az Oscar-díjas CODA című film és az Emmy-díjas Ted Lasso című sorozat mellett olyan sikerfilmek és sorozatok szerepelnek a kínálatban, mint A Greyhound csatahajó, a Siló, a Különválás (Severance), vagy a For All Mankind. Mindezek akár 4K és Dolby Vision HDR képminőséggel valamint Dolby Atmos hanggal is élvezhetőek, de ezeket a PS5 konzol sajnos nem támogatja. Miután azonban már regisztrált a PlayStation konzolon, az Apple TV+ bármely más eszközön is használható ugyanazokkal a hitelesítő adatokkal bejelentkezve.

A próbaidőszak leteltével az Apple TV+ elérése havi 2.790 Ft áron újul meg, hacsak nem mondja le.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .