Sony STR-DN1050, STR-DN850: új hálózati AV vevőerősítők

1. Oldal

A Sony új 7.2 csatornás hálózati AV vevőerősítői többek között a nagyfelbontású DSD és 192 kHz/24-bites WAV, FLAC audió fájlok lejátszásával is a kiváló hang előállítását szolgálják.
A prémium minőségű alkatrészek és az aprólékosan kimunkált konstrukció garantálják, hogy a Sony két új hálózati AV vevőerősítője kivételesen részletes audiojelet produkáljanak.

Sony_STR-DN850.jpg
A Sony STR-DN1050 és STR-DN850 a lehető legjobb minőségű zenehallgatást biztosítják a DSD (DSDIFF 2,8 MHz és csak az STR-DN1050-ben DSF 2,8 MHz) valamint a 192KHz/24-bites WAV és FLAC fájlok lejátszsásával. Mindkét vevőerősítő képes elérni a nagyfelbontású zenei hangfájlok bitfolyamait otthoni hálózaton keresztül vagy a kapcsolódó okostelefonról, valamint a csatlakoztatott USB tárolóról. Beépített Wi-Fi és Bluetooth teszik lehetővé az egyszerű vezeték-nélküli kapcsolatot mobileszközökkel. Ezen felül mindkét modell kínál érintéses zenehallgatást az Xperia és más NFC (közeltéri kommunikáció) képes Android mobilkészülékkel, és Apple Airplay zeneelérést is.

A Sony ingyenes „SongPal app” iOS6/Android (2.3.3 vagy újabb) környezetben futtatható alkalmazásával nemcsak vezérelhetőek a vevőerősítők okostelefonról vagy táblagépről, de online zeneszolgáltatások is böngészhetőek – régiótól függően -, mint a Music Unlimited, a Spotify és a Deezer. Mivel a vevőerősítőkbe ezek beépítettek, ezért tisztább hangzást biztosítanak, mint a számítógépes vagy mobiltelefonos zenehallgatás.

Mindkét új modell alkalmas a 4K forrásjelek továbbítására, sőt az ennél alacsonyabb felbontású bemeneti jelek 4K felskálázására is. Az erősítők beállítását a TV képernyőjén megjelenő intuitív vizuális interfész és egy egyszerűsített új távirányító könnyíti.

Sony_STR-DN1050.jpg
Az STR-DN1050 konstrukciója a nem kívánt rezgések csökkentése érdekében egy megerősített házra épül, amibe üveg epoxigyanta áramköri lapokat építenek. Az egyedi alkatrészek között túlméretezett transzformátort, kézzel válogatott blokk elektrolit kondenzátorokat és audió minőségű ellenállásokat alkalmaznak. A modell egy másik helyiség (2. zóna) számára is biztosít audiót és digitális videót (HDMI)

Sony_STR-DN1050_STR-DN850_jellemzok.jpg
Kapcsolódó linkek:

Sony: a 2014-es okos, gyors és kiváló Blu-ray lejátszók
Sony STR-DN1040, STR-DN840: új hálózati AV vevőerősítők
Sony STR-DA5800ES: az új csúcskategóriás AV vevőerősítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .