Texas Instruments DLP Pico chipek új architektúrával

1. Oldal

A CES 2013 alkalmával jelentette be a Texas Instruments az új „Tilt & Roll Pixel” (TRP) elnevezésű, kisebb pixel felépítésű DLP Pico technológiát, amely jobb hatékonyságával még több készülék és termékkategóriában alkalmazható.


A Texas Instruments két éve bemutatott DLP Pico HD chipek számos kisebb, hordozható LED fényforrású vetítőben bizonyították, hogy kiváló nagyfelbontású és akár 3D képet lehet velük előállítani.

<bDLP Pico képmodulátor chipek kepalairas=DLP Pico képmodulátor chipek style:align=”center”>
A CES 2013-ra időzítetten bejelentett új „Tilt & Roll Pixel” (TRP) elnevezésű DLP Pico chip architektúra révén a megnövekvő hatásfokkal akár 30%-kal nagyobb fényerő, illetve 50%-kal kisebb energiafogyasztás érhető el az azonos méretű chipen kétszer nagyobb felbontás mellett.

Mindennek eredményeként sokkal jobb teljesítményt nyújtanak majd az új DLP Pico chipek előnyeit integráló termékek, köztük okostelefonok, táblagépek, kamerák, notebookok és persze az önálló vetítők is.

Az új architektúrájú DLP Pico chipek egyelőre még csak gyártási mintaként léteznek, és a belőlük épített termékek legkorábban az év végére várhatóak.

Kapcsolódó linkek:

Új DLP chipkészlet 3D és lámpamentes vetítőkhöz
Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .