Új DLP chipkészlet 3D és lámpamentes vetítőkhöz

1. Oldal

A Texas Instruments frontvetítőkhöz kidolgozott új képfeldolgozó chip családja lehetővé teszi a 3D és az interaktív technológiák szélesebb körű elterjedését.
DLP_Chipset.JPGAz új Texas Instruments chipkészlettel tervezett, várhatóan már a nyár végétől piacra kerülő vetítők alkalmasak lesznek az 1.4a verziójú HDMI által támogatott általános 3D formátumú tartalmak megjelenítésére. Ezek származhatnak szinte bármilyen mobil eszközről, köztük táblagépekről, okos telefonokról, laptopokról és Blu-ray lejátszókról.

A chipkészlet egyik legfőbb előnye, hogy a vele készült vetítők bármely szabványos bemeneti formátummal és akármilyen fényforrással működhetnek tetszőleges felbontáson, legyen az XGA, SVGA, WXGA, 1080p vagy WUXGA. Ráadásul költséghatékonyabb interaktivitásra kész vetítők válnak megvalósíthatóvá az integrált funkcionalitással.

Az új chipkészlet segíti a lámpamentes fényforrásokra való átállást is a kifejezetten a félvezetős fényforrások bevetéséhez tervezett funkciókkal (gyártási opciók szélesebb körét biztosítva).

A könnyű csatlakoztatás és telepítés az új chipkészlet másik előnye, ami lehetővé teszi a végfelhasználók számára egy laptopról, táblagépről vagy más mobileszközről letölthető tartalmak futtatását, továbbra is támogatva az olyan szabvány formátumokat, mint a Blu-ray és a DVD.

Kapcsolódó link:

Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .