Xbox One S: a Netfilx 4K és HDR tartalmai is támogatottak

1. Oldal

A Microsoft Xbox One S támogatja a 4K tartalmakat kínáló streaming szolgáltatásokat, mint amilyen a Netflix, aminek legutóbbi alkalmazásfrissítésével már a nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmakat is kezeli a konzol.


Az augusztus 2. óta kapható Xbox One S hasznos készülék a nagy dinamikatartományú (HDR) kép megjelenítésére alkalmas TV-k tulajdonosai számára. A játékkonzol, amellett hogy a legkedvezőbb áru Ultra HD Blu-Ray lejátszó, támogatja a legkiválóbb minőségű streaming szolgáltatásokat is. A Netflix HDR tartalmai is élvezhetőek már az ennek elérése szolgáló alkalmazás legutóbbi frissítésével.

Xbox One S-HDR.jpg
A 4K és HDR tévésorozatok és filmek megtekintése a már Magyarországról is elérhető Netflix legdrágább előfizetésével lehetséges. Egyelőre még nem nagy a HDR műsorkínálat a világ legnagyobb online videotékáján, de a cég több mint 150 órányi HDR és Dolby Vision tartalmat ígér már ez évre.

Az új Xbox One S a HDR játékot is támogatja, de csak 1080p felbontással.

A konzol 4K és HDR lehetőségeinek használatához frissíteni kell azt a legújabb rendszerszoftverrel. Ezen a weboldalon minden megtalálható, amit az Xbox One S a 4K és a HDR kapcsán tudni kell.

Kapcsolódó linkek:

Xbox One S: új konzol benne Ultra HD Blu-ray, 4K és HDR (Frissítve)
Microsoft: 2017 végén jön az új Xbox One 4K és VR játékhoz
Netflix: több mint 150 órányi HDR és Dolby Vision tartalom idén
Netflix: már elérhetőek a HDR10 és Dolby Vision filmek
Netflix: már Magyarországról is elérhető az online videotéka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .