Yamaha: 2014-es alap- és középkategóriás AV vevőerősítők

1. Oldal

A Yamaha új RX-V477, RX-V577, RX-V677 és RX-V777 hálózati AV vevőerősítői közül az utóbbi három beépített Wi-Fi és Wi-Fi Direct kapcsolatot, kettő pedig a legújabb 4K 60p HDMI jelátviteli kompatibilitást, felskálázásra is kínál.
A Yamaha új alsó-középkategóriás 5.1 csatornás RX-V477, 7.2 csatornás RX-V577 és középkategóriás 7.2 csatornás RX-V677, RX-V777 hálózati AV vevőerősítői közül az utóbbiakba 4K videó felskálázást és a legújabb HDMI specifikációnak megfelelő 4K 50/60p videojel átvitelt kínálnak. Ez azt jelentheti, hogy az RX-V677, RX-V777 kompatibilis a HDMI 2.0 szabvánnyal, bár ezt a gyártó így egyértelműen publikálja.

RX-V677
RX-V677


Az új vevőerősítők az RX-V477-et kivéve hálózati funkcióik eléréséhez beépített Wi-Fi modulon át csatlakozhatnak az otthoni a hálózathoz, de a Wi-Fi Direct révén közvetlen vezeték-nélküli kapcsolaton át is kaphatnak zenei bitfolyamokat vagy vezérlési utasításokat okostelefonról, táblagépről.

RX-V777
RX-V777


Az AirPlay, a HTC Connect és a DLNA hálózati zenelejátszással, valamint az MHL kompatibilis előlapi bemenettel különböző olyan korszerű audió források kiváló minőségű megszólalását biztosítják az új hálózati vevőerősítők, mint az okostelefonok, táblagépek és notebookok. Emellett régiótól függően különböző internetes zeneszolgáltatásokhoz – mint a Spotify Connect – és rádiókhoz (V-Tuner technológiával) biztosítanak hozzáférést a vevőerősítők.

Az új vevőerősítők az ingyenesen letölthető iOS és Android verziójú „AV-Controller APP” alkalmazással nemcsak széleskörűen és intuitívan vezérelhetőek, de zenék bitfolyamai átküldhetőek rájuk okostelefonról vagy táblagépről vezeték nélkül.

Yamaha_RX-Vx77_csatik.jpg
A Yamaha Cinema DSP 3D hangfeldolgozás, az automatikus YPAO hangbeállító és optimalizáló rendszer mellett az új vevőerősítők újdonságként YPAO Volume hangerőtől függő automatikus magas- és mélyfrekvenciás beállítást, Extra Bass mélyhang gazdagítást, és öt front hangsugárzóból Virtual CINEMA FRONT térhangzást is kínálnak.

Yamaha_RX-Vx77_tulajdonsagok.jpg
Kapcsolódó linkek:

Yamaha RX-V377: a 2014-es új belépő AV vevőerősítő
Yamaha RX-S600: új karcsú hálózati 5.1-es AV vevőerősítő
Yamaha: CX-A5000 AV előerősítő és MX-A5000 végerősítő
Yamaha: új 2013-as csúcskategóriás AV vevőerősítők
Yamaha: új 2013-as felsőkategóriás AV vevőerősítők
Yamaha: 2013-as alap- és középkategóriás AV vevőerősítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .