Yamaha: új Aventage AV vevőerősítő sorozat az USA-ban

1. Oldal

A Yamaha „Aventage” elnevezésű AV vevőerősítő sorozata szeptemberben kerül az észak-amerikai piacra, de feltehetően rövidesen Európában is kaphatóak lesznek az új csúcskategóriás RX-A1000, RX-A2000, RX-A3000 típusjelű modellek.
Az új Yamaha „Aventage” AV vevőerősítő sorozat modelljei 3D és „Audio Return Channel” kompatiilis 1.4a verziójú HDMI csatlakozással rendelkeznek (8be- és 2 párhuzamos kimenettel), megújult grafikus kezelőfelületük a HD vagy 3D képen jelenik meg, és hálózati funkciókat valamint webes böngészőn keresztüli kontrolt is lehetővé tesznek.

Yamaha_RX-A3000.jpg
A legnagyobb tudású RX-A3000 új CINEMA DSP 3D hangprocesszálása 11.2 csatornás (front és hátsó virtuális Presence hangsugárzókkal kiegészített) hangrendszert tesz lehetővé. A modellbe HQV Vida VHD1900 videoprocesszort építenek képjavító (automatikus blokk- és moszkitó zajcsökkentő, részletjavító, kontrasztjavító) és képparaméter beállító funkciókkal. Az ugyancsak új YPAO mérőmikrofonos automatikus kalibrálás a visszavert hangok kezelésére is alkalmas, a 4. zónának digitális kimenete van.

Az erősítők 7×140 Watt teljesítményt biztosítanak és a legolcsóbb modellt kivéve iPhone/iPod Touch-ra letölthető alkalmazással is vezétrelhetőek.

Kapcsolódó linkek:

Yamaha: 2010-es középkategóriás 3D AV vevőerősítők
Yamaha: 2010-es belépő AV vevőerősítők 1.4-es HDMI-vel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .