BenQ: 4K UHD házi-mozi csúcsvetítők az ISE 2016-on (Frissítve)

1. Oldal

Az amszterdami ISE 2016 kiállításon mutatkoznak be a Texas Instruments 4K UHD DLP chipjére épülő új BenQ W11000 és X12000 4K Ultra HD házi-mozi vetítők, mindkettő széles zoom és függőleges/vízszintes lencseeltolás tartománnyal.


Frissítés:

A ma megnyílt ISE 2016 kiállításon a BenQ mindjárt két 4K Ultra HD felbontású projektor is bemutat.

Mindkét új vetítő a Texas Instruments 4K UHD DLP chipjét használja, de míg a W11000 fényét UHP lámpa adja, addig az X12000 a Philips Lighting ColorSpark HDL LED fényforrásával állítja elő a képet. A két 4K Ultra HD felbontású projektorról egyelőre további technikai részleteket még nem tudni, de széles zoomtartománnyal és függőleges/vízszintes lencseeltolással rendelkeznek, ahogy az egy kellő felszerelési rugalmasságot nyújtó referencia szintű házi-mozi vetítőktől elvárható.

Amint lesznek, képeket is közlünk az új projektorokról.

2015. január 13.:

A február 9-12. között Amszterdamban megrendezésre kerülő idei Integrated Systems Europe (ISE) 2016 kiállításon a BenQ számos újdonságot mutat be, köztük egy új 4K Ultra HD felbontású házi-mozi csúcsvetítőt W11000 típusszámmal.

BenQ_ISE.jpg
A kiállítás másik újdonsága lesz egy a BenQ házi szórakoztató szériájába tartozó projektor is W8000 típusjelzéssel, amit a gondos tervezés és gyártás mellett egyedileg kalibrálnak, hogy pontos Rec.709 színteret és a filmkészítők által elvárt autentikus moziélményt biztosítson. A W8000-hez öt opcionális lencséből választható ki az adott helyiséghez megfelelő.

Kapcsolódó linkek:

Texas Instruments: hivatalosan is jön a 4K UHD DLP chip
Optoma: 4K DLP házi-mozi projektor mutatkozik be az ISE 2016-on
Texas Instruments: kész a jövő 4K házi-mozi vetítők DLP chipje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .