BenQ W100: új DLP házi-mozi vetítő

1. Oldal

Az új BenQ W1002992 854×480 pixel felbontású belépő vetítő már kapható.
A BenQ PE51202194-at felváltó új 16:9 képarányú DLP képmodulátoros házi-mozi vetítő maximum 1300 ANSI Lumen fényerejével bármely nappaliból igazi kis mozit varázsol. Használata könnyű, és az elegáns fehér ház tökéletesen illeszkedik bármely szobabelsőbe. A frontlapon szellőző ventilátor miatt a vetítőből kiszűrődő fény és a meleglevegő nem zavarja a mögötte ülőket, sőt akár a fali könyvespolcra is helyezhető, mert nem kell aggódni a túlmelegedés miatt.

PRJ_W100.jpg
A BenQ W1002992 analóg és digitális HDTV videojel formátumokat egyaránt képes megjeleníteni. A gyártó kiváló képminőséget éles ígér természetes mozgásmegjelenítéssel, éles részletekkel és élénk színekkel. A benne alkalmazott hétszegmenses (RGBRGBW) színtárcsa és a továbbfejlesztett gamma beállítási technológia révén az emberi vizuális érzékeléshez közeli optimális színvisszaadást nyújt. A vetítő a magas (2500:1) kontrasztarányú képeket a színtelítettség feláldozása nélkül állítja elő.

PRJ_W100_csatik.jpg
A BenQ W1002992 szinte bármely forrásból képes videojelet fogadni. Két készlet komponens videobemeneteinek egyikére például a DVD lejátszó másikára a játékkonzol csatlakoztatható. De van rajta HDCP kompatibilis DVI-I bemenet, melyre digitális RGB jel küldhető, de ugyanez analóg RGB-t is fogad.

Kapcsolódó link:

A BenQ is gyárt majd LCD vetítőket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .