Beovision Harmony 83: jön az extravagáns TV új modellje

A luxus TV-ket és AV készülékeket is kínáló Bang & Olufsen 23.000 euróért (kb. 8,8 MFt) kínált Beovision Harmony 83 211 centis 4K OLED képernyője is pillangószerűen kinyíló hangpaneljei mögül tűnik elő.


Az eddigi 8K felbontású Beovision Harmony 88 valamint 4K felbontású Beovision Harmony 65 és 77 (hüvelykes) készülékeket a B&O most kiegészíti a 211 centis (83 hüvelykes) képernyőjű modellel.

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83

A Beovision Harmony 83 kézimunkával előállított része a különleges Sound Center hangsugárzó panelpáros, ami a TV bekapcsolásakor pillangószerűen a felemelkedő képernyő alá buktatja kinyíló „szárnyait”. Amikor kikapcsol a TV, a hangpanelek visszaállnak függőleges helyzetbe részben elrejtve a képernyőt, de zenét ekkor is lehet rajtuk hallgatni.

A filmekhez és zenéhez optimalizált hangrendszer 450W összteljesítménnyel meghajtott egy-egy 2,5 centis nagy-frekvenciás sugárzójával, 10 centis középtartományú hangszórójával, két 6 centis középtartományú és két 10 centis mélyfrekvenciás hangszórójával elég egy nagyobb szoba hanggal való megtöltésével is. Akinek ez nem elég, azt az integrált 7.1-es surround hangmodullal, amihez nyolc vezetékes vagy WiSA Certified vezeték-nélküli BeoLab hangsugárzó csatlakoztatható egy teljes sokcsatornás házimozi hangrendszer kiépítéséhez. A hangrendszer természetesen kompatibilis a Bang & Olufsen többszobás rendszerével is.

Beovision_Harmony_83oled

A Beovision Harmony 88 alapja egy LG G szériájú OLED TV, ami a hangrendszer felett működik. Ez azt jelenti, hogy a készülék megkapja az LG legújabb webOS 22 platformját streaming alkalmazásokkal, a HLG, a HDR10 és Dolby Vision IQ HDR videók támogatást, a HDMI 2.1 csatlakozókat eARC funkcióval és a 4K120Hz HFR támogatással, és minden egyéb fejlett videofunkciót is. Az LG TV-jén olyan szoftvermódosításokat eszközölnek, amelyek lehetővé teszik, hogy mindent a B&O Beoremote One távirányítójával lehessen vezérelni.

Mindezt a magas ár is tükrözi. Az alumínium, tölgyfa és szövet felhasználásával készülő luxuspiacot megcélzó BeoVision Harmony 88 májustól lesz kapható Európában a Bang & Olufsen üzleteiben, 23.000 € (kb. 8,8 millió Ft) áron padlóállvánnyal együtt.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .