LG Display: 246 centis OLED.EX képernyő

A SID 2022 alkalmával mutatta az LG Display a 246 centis (97”) OLED.EX TV képernyőt és a 106 centis (42”) hajlítható OLED Gaming monitort.


Az LG Display újgenerációs OLED megoldásait a kaliforniai San Joséban május 10-12. között zajló Society for Information Display (SID) rendezvényen mutatja be.

LG Display_246-centis OLED.EX képernyő

Az LG Display 246 centis (97 hüvelykes) OLED.EX TV képernyője a maga nemében a legnagyobb, és először a SID 2022 idején láthatja a nagyközönség. A képernyő a cég EX technológiájával, vagyis a rendkívül hatékony, erősebb fényt kibocsátó szerves fénykibocsátó diódák előállítását lehetővé tevő deutériumvegyületek és az egyes képpontok egyedi vezérlését biztosító algoritmusok kombinációjának alkalmazásával a képfényességet sikerült a korábbiakhoz képest 30%-kal növelni. Ezzel pedig jobb képminőséget lehet elérni valóságos részletekkel és színekkel, valamint az OLED képpontos élettartama is javul az eddig alkalmazott hidrogénelemeknél stabilabb kémiai kapcsolat révén.

A képernyő felhasználásával készülő első 246 centis (97 hüvelykes) LG OLED TV-k 2022 második felében lesznek kaphatóak Európában 25.000 € (kb. 9,5 MFt) áron.

106 cm hajlítható OLED Gaming monitor

A bemutat a cég egy 106 centis (42 hüvelykes) hajlítható OLED „Gaming”, azaz játékra szánt monitort, amelynek maximális görbülete 1000R vagyis a sugara 1000 mm. Az így meghajlítható vagy akár síkba is kiegyenesíthető képernyőt a felhasználó az éppen játszott játékhoz vagy a nézett műsorhoz optimálisan beállítva használhatja.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .