C SEED M1: a padlóból kihajtogatott 4,2 m-es mikro LED TV

A C SEED M1 extrém luxus design TV öt részből álló képernyőjét a padlóból előbújva hajtogatja ki, ára 400.000 $ (kb. 120 millió Ft).


Az osztrák székhelyű C SEED már 2017-ben 4K LED TV-t kínált, jelenlegi a Porsche Design Studio által tervezett termékeikből pedig a szuper gazdagok választhatnak maguknak a kertjükben, a medencéjük mellett vagy a jachtjuk fedélzetén, tehát kültéren használható magas fényerejű (4.000 cd/m2 csúcsfényességű) óriásképernyőt valamint hozzájuk illeszkedő hangsugárzórendszert.

C-SEED M1

Ezek mintájára készül a C SEED M1 is, azonban kifejezetten beltéri használatra. A 4K felbontású 4,2 m (165 hüvelyk) átlójú képernyő öt különálló panelből („szárnyból”) áll, melyek természetesen motorok meghajtásával leporellószerűen szét- illetve összehajtogathatóak, s ez utóbbi állapotukban az egész besüllyeszthető a padlóba. (Nem mellékesen tehát számolni kell a padlózatban szükséges hellyel is.)

C-SEED M1 leporelló

A C-SEED M1-hez kifejlesztettek egy „Adaptive Gap Calibration” elnevezésű technológiát, ami a kihajtogatott képernyőszárnyak tökéletes képernyővé illeszkedését biztosítja. Az alkalmazott microLED technológia révén a képernyő képpontjai alkotó vörös, zöld és kék részpixelek saját fényt bocsátanak ki, amivel 1.000 cd/m2 csúcsfényességű, 30.000:1 kontrasztarányú és széles színterű képet produkál támogatva a HDR10+ formátumú nagy dinamikatartományú tartalmakat is. A TV része egy 2.1 csatornás 2x 250W + 1x 700W (subwoofer) csúcsteljesítményű hangrendszer is, de persze 11.2 csatornás audiokimenet is van.

A fekete, arany, ezüst vagy matt titán kivitelű C-SEED M1 júliustól rendelhető meg nem kevesebb, mint 400.000 $ (kb. 120 millió Ft) áron.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .