Epson: együttműködés a MERCEDES AMG PETRONAS F1-es csapattal

1. Oldal

Az Epson hosszú távú megállapodást köt a 2014-es FIA Formula 1-es világbajnok MERCEDES AMG PETRONAS csapattal, és hivatalos partnereként támogatja azt többek között a 3LCD projektorok, az okosszemüvegek vagy okos sportkiegészítők, érzékelők terén.


Epson logó lesz látható a MERCEDES AMG PETRONAS versenyautóin, a pilóták, Lewis Hamilton és Nico Rosberg ruháin, valamint sisakrostélyain a 2015-ös versenyszezonra tervezett új felszerelésnek megfelelően, amit a MERCEDES AMG PETRONAS február elsején, a Forma 1-es tesztidőszak kezdetén mutat be.

2015 Epson Merc Composite Horiz.jpg
„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapat hivatalos partnereként öregbíthetjük világmárkánk hírnevét” – mondta Minoru Usui, az Epson elnöke. „Az együttműködés két, világszerte ismert, nagyszerű céget tömörít, amelyek elkötelezettek a folyamatos innováció, a globális vezető szerep elérése, valamint olyan szolgáltatások és termékek megalkotása iránt, amelyek felülmúlják a várakozásokat és világszerte érzelmileg is elkötelezik a részvényeseket.”

„A 2015-ös szezon közeledtével örömmel üdvözöljük az Epsont, a MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1-es csapatában” – mondta Toto Wolf, a Mercedes-Benz Motorsport vezetője. „Mindig öröm számunkra, ha előrelátó vállalatokkal dolgozhatunk, és az Epson termékei szervesen illeszkednek a verseny- és gyártási folyamatainkba. Az, hogy az Epson innovatív technológiáját a teljesítmény szolgálatába állítja, tökéletesen illeszkedik a Formula 1-ben elérni kívánt céljainkhoz. Szoros együttműködésre számítunk az Epsonnal, hogy bemutassuk ezeket az innovációkat és növeljük a termékek, valamint a márka ismertségét. Alig várjuk már új partnerünkkel az idei szezont és a sikerekben gazdag közös éveket.”

A 2015-ös Forma 1-es versenysorozat húsz helyszíne hűen tükrözi az Epson globális jelenlétét és egyedi, jól látható felületeket biztosít a japán vállalat számára fejlett technológiájának és gyorsuló növekedésének bemutatására és az ügyfélkapcsolatok elmélyítésére világszerte.

A globális együttműködésnek is köszönhetően a két szervezet egyaránt elkötelezett a környezeti hatások minimalizálása mellett. Az Epson célul tűzte ki, hogy 2050-re a részben a gyártási folyamatok során, részben pedig a termékek használata következtében keletkező széndioxid kibocsátását a jelenlegihez képest 90 százalékkal csökkenti.

A világbajnok MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05 hybrid autó, amellyel a csapat 2014-ben versenyzett, több mint 30 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztott elődjéhez képest és ez az utcai S 500 Hybrid Plug In, valamint más Mercedes-Benz személyautók számára is további előnyökkel járt.

Kapcsolódó linkek:

Epson: díjnyertes az új 3LCD reflektív lézeres csúcsvetítő
Epson Moverio BT-200: okosszemüveg a virtuális valósághoz
Epson: csökken az EH-TW6100 és EH-TW5200 vetítők ára
Epson: új 3LCD reflektív lézeres csúcsvetítők a CEDIA kiállításon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .