Hisense: Európában is kapható a 140 centis OLED TV

A Hisense O8B típusjelű 140 centis (55 hüvelykes) OLED TV-jét a nyáron már európai országokban is kínálja 1.400 € (kb. 449.000 Ft) áron.


Elég nagy meglepetést okozott, amikor tavaly a Hisense Ausztráliában forgalomba hozta első OLED TV-jét, mert a kínai tévégyártó a Samsung és a TCL mellett alapítója annak a QLED szövetségnek, amit éppen az OLED-el szemben versengő technológia támogatására hoztak létre.

A Hisense O8B típusjelű 140 centis (55 hüvelykes) OLED TV immár Európában is megjelent, Olaszországban például 1.400 € (kb. 449.000 Ft) áron kínálják, de az Egyesült Királyságban is elő lehet már rendelni.

A készülék képes 4K UHD felbontású, nagy dinamikatartományú HDR10 és Dolby Vision tartalmak megjelenítésére, de a HDR10+ formátumot még nem, pedig korábbi hírek szerint a Hisense is készül ennek támogatására.

A kínaiak OLED TV-je a Dolby Atmos hangformátumot is kezeli és egy sajátfejlesztésű Vidaa 3.0 okos TV platform tesz elérhetővé olyan alkalmazásokat, mint az Amazon Video, a Netflix, a Rakuten TV és a YouTube.

Azt egyelőre nem tudni, hogy idehaza mikor és kapható lesz-e egyáltalán a Hisense O8B OLED TV.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .