IFA 2011: Panasonic VIERA plazma és LCD TV választékkal

1. Oldal

A Panasonic a szeptember 2-7. között zajló berlini IFA kiállításon energiahatékonysági megoldásai és legújabb hálózatban használható audiovizuális termékei mellett bemutatja a VIERA plazma és LED LCD TV-i teljes kínálatát is.

A Panasonic 2018-ra, alapításának 100. évfordulójára „az elektronikai iparág elsőszámú Zöld Innovációs Vállalatává” szeretne válni, ennek jegyében IFA kiállítási standjának egyik zónájában környezetbarát technológiáit és energiahatékonysági megoldásait, újításait mutatja be.

A kiállítás „AV Networking” zónájában a látogatók a televízió körüli különböző audiovizuális eszközök hálózata által kínált szórakozás egészen új szintjét élhetik át. A bemutatott technológiák között szerepel a VIERA Connect platformhoz készült alkalmazások sora, és a Digital Living Network Alliance (DLNA) szabványon alapuló funkciók. Itt szerepelnek az olyan technológiák, mint a Blu-ray lejátszók és felvevők, amelyek nemcsak a képmegjelenítő eszközöknek nyújtanak tartalmakat, de szintén intelligens részei a hálózati megoldásnak.

A Panasonic „FULL HD 3D” kiállítási zónájában a látogatók olyan készülékekkel ismerkedhetnek meg, mint az új PT-AT5000E vetítő, a díjnyertes 3D VIERA TV-kkel, a Blu-ray 3D lejátszókkal és teljes 3D házi-mozi rendszerekkel. Itt látható a világ jelenlegi legnagyobb 386 centis (152 inch) képátlójú 3D plazmaképernyője is.

Panasonic_TX-P50VT30.jpg
A kiállításon látható VIERA plazma TV-k bővített kínálatában szerepelnek a VT30, GT30, ST30 sorozatú 3D készülékek éppúgy, mint a szintén az új NeoPlasma technológiájú paneleket alkalmazó G30 széria modelljei. A kiállításon mutatkoznak be az új, 26 grammos tömegükkel jelenleg a világ legkönnyebbjeinek számító TY-EW3D3 aktív képzáró szemüvegek. Ezek új designjuknak köszönhetően jelentősen javítják a 3D tévénézés fényerejét, és két perc alatt feltölthetőek. Az októbertől piacra kerülő VT30 csúcskészülékek már támogatják a Hbb.TV-t is.

A kiállításon bemutatásra kerül a VIERA LED LCD TV-k teljes kínálata is. A kiváló képminőséget biztosító sajátfejlesztésű IPS Alpha LCD paneltechnológiát alkalmazó készülékek között ott lesznek a DT30, DT35 sorozat 3D csúcsmodelljei, valamint a D35, E30, E3 és X3szériák készülékei.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: információk az új 3D LCD házi-mozi vetítőről
Panasonic: 2011-es sajtóbemutató központban a 3D TV-kkel
Panasonic: 3D LCD TV-k is szerepelnek a 2011-es kínálatban
Panasonic: a 2011-es 3D plazma TV-k főbb jellemzői
Panasonic: 2011-es 3D TV-k VIERA Connect platformmal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .