JVC: a 2007-es LCD TV-k

1. Oldal

Idén a JVC tíz új, P, G, és A sorozatú analóg vevővel szerelt LCD TV modellel jelenik meg az európai kontinensen.
Az új JVC LCD TV-ket stílusos keskeny megjelenés jellemzi és mindegyik készülék lapható lesz ezüst vagy fekete kávaszínben is.

LT-32A80
LT-32A80


A három sorozat modelljeiben a JVC sajátfejlesztésű, különböző tudásszintű DynaPix, DynaPix Plus és DynaPix HD videojel-feldolgozása működik. A valósidejű videoprocesszálás magját az eredeti algoritmusok által optimálisan megvalósított váltott-sorosból progresszív képfrissítésre alakítás és a panel WXGA felbontására skálázás alkotja. A képjelek átalakításán felül a DynaPix, DynaPix Plus és DynaPix HD egy sor zajcsökkentési funkciót is megvalósít, melyek hatékonyan működnek szokványos szabványfelbontású analóg jeleken éppúgy, mint a legújabb digitális HD források jelein. A DynaPix, DynaPix Plus és DynaPix HD kiegészítő komponensei precízen szabályozzák a színeket, a kontrasztot és a kontúrokat, hogy a lehető legjobb képminőséget biztosítsák.

Az új P és G sorozatú készülékek tartalmazzák a JVC MaxxBass rendszerét, mely pszichoakusztikai technológiát felhasználva fokozza a mélyhangokat mind alacsony mind magas hangerő mellett.

Az össze új LCD modell a SCART, komponens, és további AV bemenetek mellett két HDMI csatlakozóval rendelkezik majd.

Az új, LT-32P80, LT-37P80 és LT-42P80 rendre 81, 94 és 107 centis képméretű modellek állnak majd a termékskála csúcsán, bennük a Clear Motion Drive 100Hz-es képfrissítéssel, mely csökkenti a gyorsan mozgó képek elmosódását, s így sokkal kellemesebb és természetesebb képlátványt teremt az LCD panelen. Ezekben a készülékekben a legfejlettebb DynaPix HD képfeldolgozás működik. A MaxxBass mélyhang fokozást az új fejlesztésű MaxxAudio technológia egészíti ki, mely a MaxxTreble, a MaxxStereo és a MaxxVolume, további jótéteményei révén igyekszik a TV hangszóróiból minél jobb megszólalást elérni. A P sorozat modelljei várhatóan szeptembertől lesznek kaphatóak.

Az LT-32G80, LT-37G80 és LT-42G80 rendre 81, 94 és 107 centis képméretű készülékek 1366×768 pixel felbontású paneljeit DynaPix Plus képfeldolgozás szolgája ki.

A 66 és 81 centis képátlójú LT-26A80, LT-32A80 (utóbbiak már meg is vásárolhatóak), valamint a 94 és 107 centis LT-37A80 és LT-42A80 DynaPix képfeldolgozással és szintén WXGA panellel rendelkeznek.

A digitális DVB-T tunerrel is rendelkező készülékek hazai forgalmazása egyelőre kérdéses.

Kapcsolódó linkek:

Megérkezett és már kapható a JVC DLA-HD1 vetítője
JVC: ízelítő a 2007-es termékpalettából
JVC: új technológiák a CES 2007-en
JVC: új 1080p-s D-ILA házi-mozi vetítő rendkívüli kontrasztaránnyal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .