Képek és információk a Panasonic PT-AE900-ról

1. Oldal

A berlini IFA-n mutatta be a Panasonic új HDTV LCD vetítőjét a PT-AE900-at. A PT-AE7002203 utódában valószínűleg új 1280×720 pixel felbontású 3LCD panelgeneráció állítják elő a képet, mely nem azonos a korábbi modellekben alkalmazott Epson D4-es panelekkel, hanem azoknál korszerűbbek – bár ez hivatalosan még nem megerősített. Az új vetítőben továbbra is alkalmazzák a pixelek határait elmosó „Smooth Screen” technológiát.

PT-AE900.jpg
A PT-AE900 maximális kontrasztaránya eléri a 5000:1-et „AI” üzemmódban, amikor is működik benne a feljavított írisz blende és a fényerő a képtartalomtól függően automatikusan változik. A maximális fényerőt egyébként 1100 lumenre emelték.

PT-AE900_csatik.jpg
Az új vetítő természetesen HD-ready, HDMI bemenetén kívül nagyfelbontású videojelet képes fogadni VGA és komponens YUV bemenetein keresztül is, és ahogy azt a Panasonic-tól megszokhattuk, az S-Video mellett az európai piacra szánt modelleken van SCART csatlakozó is. A PT-AE900 távirányítója képes akár nyolc más házi-mozi készülék „infrakódját” megtanulni, s így akár a teljes rendszer központi távkezelő funkcióját is átveheti. Az új vetítő tervezett ára 1.999 euró lesz.

Mindezek alapján elmondható, hogy a három „egyívású” 3LCD vetítő a Hitachi Cine Master PJ-TX200, a Panasonic PT-AE900 és a Sanyo PLV-Z4 nagyon hasonló tudással rendelkezik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .