LG 55EA880: új 140 centis síkpaneles OLED TV Európában

1. Oldal

Az LG szeptemberben kezdi forgalmazni Európában a „Gallery OLED TV” elnevezésű 55EA880 készüléket, amit a jövő heti IFA 2013 kiállításon mutat be.

Az LG és a Samsung hajlított OLED TV-k már kaphatóak Európában is, de szeptember végéig forgalomba kerül a teljesen sík panellel rendelkező új LG OLED TV is, méghozzá nem is akármilyen design körítéssel.

LG_55EA880_Galery_OLED_TV.jpg
Az LG második generációs OLED TV-je elegáns „flamingó láb” állványon már az év eleji CES 2013 kiállításon bemutatásra kerültz. Az új 140 centis (55 inch) képátlójú 55EA880 típusszámú modellt „Gallery OLED TV” néven emlegeti a gyártó, és egy képkeretben elhelyezve szerelhető falra. A készülék Galéria mód (Gallery Mode) üzemállapotában olyan művészek festményeinek digitális másolatait teszi ki a képernyőre, mint Vincent van Gogh és Paul Gauguin, de akár a tulajdonosának képeit is megjelenítheti sorban egymásután.

LG_55EA880_Galery_OLED_TV-2.jpg
Az elsőként falra szerelhető LG 55EA880 OLED TV a gyártó WRGB OLED technológiájára épül, vagyis a fehér OLED részpixelek előtti passzív színszűrőkkel állítja elő az ígéret szerint rendkívüli minőségű színes képet. A készülék képernyőjét övező képkeret azonban nemcsak a festményszerű megjelenést szolgálja, de a gyártó ebbe integrálja a 2.2 csatornás hangrendszer úgynevezett vászon hangszóróit, amelyek gazdag telt hangzást ígérnek.

Az LG 55EA880 az IFA 2013 kiállításon kerül bemutatásra, és a hónap második felében kerül forgalomba Németországban, majd később más piacokon is. Ára egyelőre nem ismert.

Kapcsolódó linkek:

Európában is kaphatóak az első hajlított OLED TV-k
LG és Samsung hajlított OLED TV-k az USA-ban
195 centis LG és 190 centis Samsung OLED TV-k az IFA-n?
LG: még idén piacra kerül az ívre hajlított OLED TV
LG: szállítják az első OLED TV-ket és új gyár épül
LG: 102 és 178 centis OLED TV-k még idén?
LG: OLED TV ívre hajlítva a CES 2013-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .