LG: ott a 4,4 méteres mikro LED TV az IFA 2018-on

Az LG Berlinben látható 173 hüvelykes mikro LED (microLED) TV-jéről csak annyi tudható, hogy „képernyőmérete a felhasználói igényeinek megfelelően alakítható”.


A korábbi híreknek megfelelően az LG berlini standján egy jelöletlen, bársony függönyök mögötti teljesen fekete falú helyiségben mutatja be első microLED képernyőjét, ami nagyobb, mint a jövőre kapható Samsung The Wall.

Az LG 4,4 m (173 hüvelyk) átlójú microLED technológiájú képernyője is modulokból áll, és a gyártó a kiállított készülék kapcsán azt tartotta érdemesnek elmondani, hogy: „A képernyő drámai házimozi környezetben kerül elhelyezésre, ami kiemeli azon lehetőségét, hogy képernyőmérete a felhasználói igényeinek megfelelően alakítható.”

Az LG szerint „forradalmi” mikro LED képernyőről sajtóközlemény és semmilyen további műszaki részlet nem jelent meg, még a felbontása sem ismert. A márka IFA 2018 standján az első hamarosan tömeggyártásba kerülő 8K OLED TV a show legfőbb attrakciója, és nem nehéz megállapítani, hogy ennek felbontása sokkal nagyobb, mint a hozzá képest majd négyszer nagyobb képfelületű microLED technológiájú képernyőé.

A normál nappalikba nem illeszkedő hatalmas mikro LED képernyővel valószínűleg azt akarja illusztrálni az LG, hogy nincs lényegesen lemaradva a technológia terén versenytársaihoz képest.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .