Loewe bild i77 dr+: csúcs OLED TV új képernyőmérettel

A luxuskategóriájú Loewe bild i77 dr+ OLED TV 195 centis (77”) képernyővel, egyedi okos TV platformmal és beépített 1 TB-os tárolóval rendelkezik.


A Loewe bild i OLED csúcstévék eddigi 164, 139 és 121 centis (65, 55 és 48 hüvelykes) modellválasztéka az új 195 centis (77 hüvelykes) bild i77 dr+ készülékkel bővül.

Loewe_Bild s.77_lifestyle

A most bejelentett Loewe bild i77 dr+ 4K WOLED panelje mikrolencse-réteg nélkül, de EX technológiával 800 cd/m2 csúcsfényességet és széles színteret ígér támogatva a nagy dinamikatartományú HDR10, Dolby Vision és HLG videók megjelenítését. A gyárilag kalibrált készülék nemcsak a szabványoknak megfelelő, de pontos képet is biztosít, ami a szoba fényviszonyaihoz is képes alkalmazkodni.

Az új modell műszaki alapjait is a Loewe SL7 váz és a partner Hisense VIDAA platformján alapuló Loewe os7.4 operációs rendszer adják. A készülék integráns része az 1 TB kapacitású Loewe dr+ merevlemezes rögzítő, ami a tévéműsorok spontán vagy programozott felvételére vagy megállított és időeltolásos megtekintésére szolgál. A Loewe TV-k ezen funkciója még megvan, annak ellenére, hogy a streamingszolgáltatások elterjedése lassan feleslegessé teszi. Utóbbiak közül olyanokhoz biztosít hozzáférést natívan módon az okos TV platform, mint az Amazon Prime Video, a Netflix vagy a YouTube.

A beépített „Loewe invisible sound” hangsugárzókon kívül a Loewe klang bar3 mr vagy Loewe klang bar5 mr soundbar hangrendszerekkel, a Loewe klang sub5 mélysugárzóval és a Loewe klang mr1/3/5 hangsugárzókkal bővíthető a készülék. Ezekkel a komponensekkel 5.1 csatornás hangrendszer alakítható ki, és támogatott az akár 5.1.2. hangcsatornás Dolby Atmos hangformátum, valamint a HDMI eARC funkció is.

A DTS Play-Fi, az Apple Airplay 2 és a Google Cast révén további Loewe klang mr hangszórók integrálhatók egy többszobás hangrendszerbe.

A Loewe bild i.77 dr+ lakkozott és szövetborítású hátlapjával, mágneses fedéllel takart csatlakozóival és rejtett kábelelvezetésével minden szögből esztétikus látványt nyújt. A Loewe a készülékhez olyan rugalmas installációs dizájnmegoldásokat kínál, mint a dönthető fali tartókonzol, a padlóállvány vagy az akár 2,9 méter plafonmagasságig elérhető a padlótól a mennyezetig érő rúdállvány, amiben szintén minden csatlakozás és kábel elegánsan el van rejtve.

A Loewe bild i77 dr+ ára idehaza 2,4 millió Ft.

Loewe_Bild s.77

Loewe bild i77 dr+ fontosabb jellemzői:
  • 195 centis/77” 4K WOLED panel 800 cd/m2 csúcsfényességgel
  • OPC (Optical Picture Control) a szobai fényviszonyokhoz automatikusan adaptált HDR
  • Dolby Vision, HDR10, HLG formátumtámogatás
  • 2x 30W-os beépített hangsáv passzívsugárzókkal
  • DTS, DTS HD, Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, PCM hangformátumok
  • Kompatibilitás DTS Play-Fi, Apple AirPlay és Google Cast nyílt többszobás hangrendszerekhez
  • Loewe os7.4 okos TV platform
  • Alkalmazások Apple TV+, Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Youtube és további streamingszolgáltatásokhoz
  • 1 TB dr+ tárkapacitás
  • 4x HDMI 2.1 csatlakozó

További részletekért lásd a Loewe bild i77 dr+ adatlapját.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .