Loewe 3D Orchestra IS: vezeték-nélküli házimozi hangrendszer

1. Oldal

Az ISE 2013 kiállításon bemutatott új Loewe 3D Orchestra IS vezeték-nélküli 3D házi-mozi hangrendszerek a márka alapvető értékeit, minimalista designját, értékes innovációt és exkluzív egyéniségét kínálnak.

A Loewe prémium házi-mozi megoldásai köztük a Loewe Individual hangrendszerek mindig is jól illeszkedtek a márka igényes TV készülékeihez. Ez a termékkör a világviszonylatban is egyedülálló technológiát tartalmazó új Loewe 3D Orchestra IS-el bővül, amely egyidejűleg intelligens hálózati rendszerkapcsolatot hoz létre az összes új Loewe TV-vel.

Loewe_Orchestra-3D_3.1.jpg
A Loewe 3D Orchestra IS a vezeték nélküli aktív pontsugárzó hangsugárzókat egy automatikus háromszögelő kalibrációval kombinálja. Ez abszolút szabadságot és rugalmasságot biztosít a szobában elhelyezkedő hangsugárzók és hallgatók számát és elhelyezkedését tekintve.

A Loewe 3D Orchestra IS szobát kitöltő hangzása a hangsugárzókból minden irányban egyenletesen terjedő hangnak köszönhető. Ezek úgynevezett tökéletes „pontforrást” hoznak létre. A teret határoló visszaverő felületeket is kihasználva a térhangzás nemcsak egy kitüntetett hallgatási helyre (az úgynevezett sweet spotra) korlátozódik. A visszaverődő hangoknak azonban vannak kedvezőtlen hatásai is, és a hangok megszólalási helyének azonosítását – az úgynevezett lokalizációt – is nehezítik.

Az új technológia az egyes hangsugárzók rugalmas elhelyezését is lehetővé teszi a szobában, mert azok vezeték-nélkül a legjobb hangminőséggel kapcsolódnak, automatikus kalibráció állítja be azokat, és csak elektromos hálózati tápellátást igényelnek. A Loewe 3D Orchestra IS installációja egyszerű: a mellékelt mikrofon az első telepítés során egy gomb érintésére automatikusan elemezni a szoba akusztikáját és ennek megfelelően kalibrálja a hangsugárzókat tökéletes térhangzást biztosítva.

Loewe_Orchestra-3D_5.1.jpg
A Loewe 3D Orchestra IS 3.1-es és 5.1-es készletben lesz kapható, mely utóbbi kiegészíthető lesz 7.1-re egy további Loewe 3D Orchestra hangsugárzó párral. A minimalista designú hangsugárzók többféle színben és megválasztható betétekkel tehetőek egyedivé.

A márciustól kapható Loewe 3D Orchestra IS rendszerek ára egyelőre nem ismert.

Kapcsolódó linkek:

Loewe Reference ID: az új egyedi design 3D LED LCD TV
Loewe Individual: új változatok megjelenése várható
Loewe: okos TV-ket távvezérlő alkalmazások iPad-re
Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV
Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .