Loewe Individual: új változatok megjelenése várható

1. Oldal

A Loewe Individual televízióinak több mint egymillió design variációban elérhető új változatai 107, 117 és 140 centis (40, 46 és 55 inch) képmérettel, 750GB beépített merevlemezzel és 400Hz-es képfrissítési technológiával rendelkeznek.
Mint arra az elnevezés is utal, a Loewe Individual TV-k egyediek. A fogyasztók a fényes fehér, a fekete alumínium, az ezüst alumínium különböző képméretű variációiból választhatnak, amit a TV oldalsó takarófelületeinek színével, a TV elhelyezésére szolgáló állványokkal illetve tartókkal, különböző hangsugárzó rendszerekkel és integrált bútor megoldásokkal tehetnek egyedivé.

Loewe_Individual_2012.jpg
Az Individual TV-k fel vannak vértezve a Loewe összes multimédiás és hálózati funkcióival. A készülékek beépített 750 GB-os merevlemezt tartalmaznak a visszatekerést, megállítást és egyebeket kínáló „time shift” funkcióhoz valamint a felvett TV műsorok tárolására. Az utóbbiak bitfolyama más otthoni Loewe TV-hez továbbítható kábelen, WiFi-n vagy az elektromos hálózaton keresztül, és természetesen a TV-ken működik a Loewe internetes okos TV platformja is a különböző alkalmazásokkal.

Mindez vezérelhető a Loewe egyszerű távirányítójával és egy új, a gyártó egyszerűségre törekvő filozófiáját tükröző képernyőmenün keresztül. Az iPad tulajdonosok pedig letölthetik a Loewe interaktív alkalmazását, amely elektronikus műsorújságot (EPG) is elérhetővé tevő érintőképernyős multimédiás távkezelővé teszi a táblagépet.

A műszaki specifikációt tekintve a Loewe Individual TV-k hasonlóak a legtöbb mai high-end LED LCD-hez, amelyek teljes HD felbontást, él LED megvilágítást és 400 Hz-es képfrissítésű mozgásmegjelenítést nyújtanak. A készlékek támogatják az aktív 3D szemüveges 3D képmegjelenítést is. A beépített 2x40W-os hangszórórendszer jobb basszusokat ígér, és a felhasználók több hangsugárzót is csatlakoztathatnak a beépített sokcsatornás dekóder révén.

A Loewe Individual TV-k a hónap végén kezdődő berlini IFA 2012 kiállításon is láthatóak lesznek.

Kapcsolódó linkek:

Loewe: okos TV-ket távvezérlő alkalmazások iPad-re
Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV
Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal
Loewe: új Individual TV-k gyönyörködtető változatosságban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .