BOSE szalon nyílt a Corvin Bevásárlóközpontban

1. Oldal

A basys.net szaküzletek sorába tartozó BOSE szalon az innovatív és marketing szempontból magasra pozícionált termékeiről ismert márka szinte teljes választékát kínálja Loewe design TV-k és Pioneer elektronikák mellett.
A hétvégén a nagyközönség számára is megnyitott az „ország első BOSE szalonja”, ami a Corvin Bevásárlóközpont földszintjén található basys.net szaküzletek átalakításával jött létre.

BOSE termékbemutató és élőzene a szalonmegnyitón
BOSE termékbemutató és élőzene a szalonmegnyitón


Az elmúlt héten egy élőzenei előadással és borkóstolással fűszerezett családias VIP parti vendégeiként a sajtó munkatársai is megismerkedhettek a szalon kínálatával, amelyet a mindig is az igényes vásárlók márkájának számító BOSE termékei dominálnak.

A szalonban az érdeklődők meghallgathatják a BOSE LIFESTYLE házi-mozi illetve házi szórakoztatórendszereket, amelyek közül a legigényesebb akár hat nagyfelbontású kép és hang műsorforrást tud fogadni, természetesen van iPod/iPhone dokkolója, ADAPTiQ automatikus hangkalibrálása, alkalmas másik helyiség tetszőleges forrásból történő hangellátására is, és mindezt egy LCD kijelzőt tartalmazó rádiófrekvenciás távirányítóval lehet vezérelni. A kínálatban természetesen szerepelnek a sokak által a szatellit-sugárzók és aktív subwofer – vagy a gyártó terminológiájával: mélyhang modul – alkotta hangrendszerek etalonjának tartott BOSE ACOUSTIMASS hangsugárzó rendszerek, valamint a HiFi sztereo és beltéri installációs hangsugárzók, továbbá a legkülönbözőbb körülmények között alkalmazható kültéri hangsugárzók is.

A számítógép melletti és a mobil zenehallgatás számára is széles termékválasztékot kínál a BOSE a két- és háromdarabos számítógép hangsugárzó készletekkel, a Bluetooth kapcsolaton át megszólaltatható hangszórókkal és az iPod/iPhone birtokosok által használható SoundDock® rendszerekkel. A szalonban ezek és a BOSEfejhallgatói is megvásárolhatóak.

Apú! Ezt a TV-t vegyük meg!
Apú! Ezt a TV-t vegyük meg!


A szaküzletben az ugyancsak exkluzív a hálózati műsormegosztó és okos TV funkciók terén is élenjáró technológiát kínáló Loewe design TV-i és új házi-mozi rendszere, valamint a Pioneer AV vevőerősítői, Blu-ray lejátszói is megtekinthetőek és kaphatóak.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: a 2011-es hálózati Blu-ray 3D lejátszó alapmodellek
Pioneer: a 2011-es AV vevőerősítők csúcsmodelljei
Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV
Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal
Loewe: új Individual TV-k gyönyörködtető változatosságban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .