Loewe Reference ID: az új egyedi design 3D LED LCD TV

1. Oldal

A Loewe új prémium árkategóriás Reference ID TV-je korszerű 3D LED LCD technológiára épül, és a vásárló egyedi design elképzeléseinek megfelelően választhatja meg a készülék megépítéséhez felhasznált anyagokat, színeket, mintázatokat.

A Loewe még az IFA 2012 kiállításon mutatta be az individualizált design koncepció kiteljesedését reprezentáló Reference ID luxus TV készüléket. Az ilyen TV-k nem elsősorban technológiai értelemben figyelemreméltóak, hanem azért, mert a tehetős vásárlók, akik megengedhetik maguknak, eldönthetik, hogy a gyönyörűen megépített készülékük előlapja milyen kárpitbevonatot kapjon, azon esetleg milyen minták legyenek, az amúgy minimalista forműjú TV kerete és hátlapja milyen színű, esetleg aranyozott vagy szövet-, vagy fabevonatú legyen. További opció a hátlapba épített LED-es hangulatvilágító fénykeret, valamint a készülék designjához illeszkedő külső hangsugárzók.

Loewe_Reference ID.jpg
A Reference ID műszaki alapja egy korszerű él LED megvilágítású TV tükröződést gátló (talán Moth Eye?) képernyőfelülettel, 400Hz-es képfrissítésű mozgáselmosódás kompenzációval, aktív szemüveges 3D képmegjelenítéssel és 2D/3D konverzióval. A hang is igényesen megoldott az összesen 160W teljesítménnyel meghajtott 2.1-es hangsugárzó konfigurációval.

A design mellett a Loewe csúcs TV-je kiemelkedőt nyújt új, teljesen testre szabható kezelőfelületével is és működik benne a Loewe összes multimédiás és hálózati funkciója. A készülékbe a hármas (DVB-T/DVB-S2/DVB-C) tuner mellé a visszatekerést, megállítást és egyebeket kínáló „time shift” funkcióhoz valamint a TV műsorok felvételére 1 TB-os merevlemezes tárolót építenek. A felvételek bitfolyama továbbítható más otthoni Loewe TV-khez kábelen, WiFi-n vagy az elektromos hálózaton keresztül. A HbbTV kompatibilitással online csatornák szolgáltatásai válnak hozzáférhetővé, és persze a Loewe internetes okos TV platformja és a MediaNet különböző alkalmazásai is elérhetőek, valamint az internetes szörfözés is lehetséges a készülékkel.

Az iPad tulajdonosok a letölthető Loewe Assist Media interaktív alkalmazással táblagépüket érintőképernyős multimédiás távkezelővé tehetik.

A Loewe Reference ID novembertől lesz kapható 107, 117 és 140 centis (40, 46 és 55 inch) képmérettel, ára 5.500 eurótól (kb. 1.540.000 Ft) indul.

Kapcsolódó linkek:

Loewe Individual: új változatok megjelenése várható
Loewe: okos TV-ket távvezérlő alkalmazások iPad-re
Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV
Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .