Logitech: Harmony távirányítók a teljes otthon vezérlésére

1. Oldal

A Logitech Harmony távirányítók új változatai már nemcsak az összes AV készüléket kontrollálják, de az otthoni automatizálás részeként a teljes otthont, így a világítást, a hűtést-fűtést, az intelligens zárakat és egyebeket is vezérlik.


A Logitech legdrágább távirányítóit már a „Harmony Living Home” szlogennel hirdeti, jelezve, hogy azokkal az okos otthonok piacára készül belépni. Ugyanakkor a cég új, a jelenlegieket felváltó Harmony távirányítókat bemutatott be.

Logitec_Harmony_ultimate_2014-1.jpg
Az új Harmony Ultimate alig változik 6,1 centis (2,4 hüvelykes) személyre szabható érintőképernyőjével. Van alkalmazás is okostelefonokra ugyanazon funkciók többségével. A Harmony Ultimate ára 350 $ (kb. 85.000 Ft), míg az olcsóbb, érintőképernyő nélküli Harmony Home Control 150 dollárért (kb. 36.500 Ft) lesz kapható. Mindkettő mellé jár egy Harmony Hub egység, ami más készülékeket tud vezérelni Wi-Fi, infravörös (IR), Bluetooth és rádiófrekvenciás (RF) jelekkel.

Logitec_Harmony_Home_2014-1.jpg
Ha valaki csak okostelefonnal vagy táblagéppel kívánja vezérelni otthonát, akkor használhatja csak a Harmony Hub egységet, amit külön is meg lehet venni 100 dollárért (kb. 24.300 Ft). Ezzel és egy Android vagy iOS eszközzel minden beállítható és szabályozható. Az Android alkalmazás már elérhető és az iOS verzió is hamarosan kész

A Logitech jelenleg az August, Honeywell, Kwikset, Lutron, Nest, PEQ, Philips Hue, Schlage, SmartThings, Sylvania, Yale és Zuli termékeit támogatja. Egy új, decembertől kapható 129 dolláros (kb. 31,500 Ft) bővítő egység lehetővé teszi a csatlakozást ZigBee vagy Z-Wave rendszerű készülékekhez is.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

Logitech: itt a Harmony Smart Keyboard távbillentyűzet
Logitech: mégsem eladó a Harmony távirányító üzletág
Logitech: Harmony Ultimate és Smart Control távirányítók
Logitech Harmony Touch: új érintőképernyős távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .