MinDig TV: kódolatlanul lesz fogható az M3 csatorna

1. Oldal

Az MTVA és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna, minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Ha a felhasználó nem látja az M3 csatornát a programlistában, automatikus újrahangolást kell végezni a dekóderen vagy a DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

MinDigTV_M3.jpg
A nagy népszerűségnek örvendő, és már 800 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV Applikáció mobilalkalmazásban is élőben lesz elérhető az M3 műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is. A videotárban megtalálható tartalmak elérhetők lesznek HbbTV képes televízió-készülékekkel a MinDig TV Plusz kísérleti HbbTV szolgáltatásban is, ami a MinDig TV Infocsatornájáról érhető el, a távirányító piros gombjának megnyomásával.

Az M3, az MTVA archív tartalmakat sugárzó tematikus kábelcsatornája első születésnapját ünnepli. Az M3 csatornán újra láthatóak a hazai televíziózás megunhatatlan, idejükben nagy sikert aratott műsorai, melyeken generációk nőttek fel. Az M3 kínálatában megtalálhatók magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok a 80-as, 90-es évekből.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: október 1-től 55 tévéprogram a DVB-T kínálat
Nő a HbbTV szolgáltatást használók köre idehaza is
MinDig TV Plusz: az Antenna Hungária hibrid TV-s tesztadása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .