MinDig TV: már 83 ezer előfizetővel és 350 ezer háztartásban

1. Oldal

2012-ben az Antenna Hungária MinDig TV Extra fizetős szolgáltatása érte el a piacon a legnagyobb számbeli növekedést 34 ezer új előfizetővel, és a MinDig TV szolgáltatás használata közel 134 ezer háztartással 350 ezerre bővült.
MinDigTV_MinDigTV_Extra.jpgA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése alapján, a hazai fizetős televíziós szolgáltatást nyújtók közül az Antenna Hungária érte el a legnagyobb bővülést az előfizetők számának becsült növekedését tekintve 2012-ben. A múltév végére a MinDig TV Extra szolgáltatás előfizetőinek száma egy év alatt több mint 34 ezerrel bővülve megközelítette a 83 ezret. Ez a 34 ezres előfizetőszám bővülés önmagában több mint a fizetős televíziós piac többi szereplőjének teljes éves becsült növekedése.

Ezen túlmenően jó ütemben halad a digitális átállás a földfelszíni televíziós platformon. A Nielsen statisztikái alapján az analóg földfelszíni televíziós sugárzás helyébe lépő hét ingyenes digitális tévécsatornát kínáló MinDig TV szolgáltatás használata tavaly közel 134 ezer háztartással bővülve 350 ezerre emelkedett 2012 végére. Az utóbbi adat az Ipsos legújabb felmérésére alapul, mely szerint a reklámkampányok hatására a háztartások 92%-a már hallott a MinDig TV-ről és 76%-a ismeri a MinDig TV Extra szolgáltatást is. Az ingyenes digitális kínálatot és a MinDig TV Extra Alapcsomagját immáron a lakosság 98%-a tudja fogni szoba- vagy tetőantennával.

Az Antenna Hungária teljes mértékben felkészülten várja a digitális átállás utolsó szakaszát és kész arra, hogy hozzájáruljon a zökkenőmentes analóg lekapcsolás folyamatához.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV Extra: bővül a vétel Pécsett és Baranyában
MinDig TV: bővül a vétel Győr-Moson-Sopron megyében
MinDig TV: még nem látni az analóg lekapcsolás végét
MinDig TV: frekvenciacsere 11 digitális TV adónál
MinDig TV: a DVB-T szolgáltatás és más izgalmas fejlesztések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .