MinDig TV Extra: bővül a vétel Pécsett és Baranyában

1. Oldal

Az Antenna Hungária két új pécsi adóval javítva az előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatás vételi lehetőségeit Pécsett és a baranyai várostól nyugatra és délre így már akár szobaantennával is vehető 31 digitális tévécsatorna.
Az Antenna Hungária tovább javította az előfizetéses digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás, a MinDig TV Extra vételi lehetőségeit Pécsett és Baranya megyében.

MinDigTV_lefedettseg_Pecs_Baranya.png
2012. november 23-án elindult a MinDig TV Extra Családi csomag (B Multiplex) sugárzása a Pécs-Misina-tetőn és Pécs-Diána téren található telephelyekről. Ennek eredményeképpen az ötödik legnagyobb magyar városban és Baranya megye Pécstől nyugatra és délre eső részein már mind a 31 digitális tévécsatorna nézhető. A Családi csomagra előfizetve a programok a 37-es UHF csatornán (602 MHz) foghatóak. A fejlesztés több mint 100 települést érint, összességében 210 ezer lakossal. A hálózatbővítés eredményeként Pécsett és környékén a MinDig TV Extra szolgáltatás teljes csatornakínálata az esetek többségében akár szobaantennával is vehetőek.

Az idei jelentős hálózatbővítés révén a már 65 digitális telephelyről sugárzott ingyenes MinDig TV és előfizetéses MinDig TV Extra Alapcsomag lakossági lefedettsége meghaladja a 98 százalékot, míg az 56 telephelyről sugárzott MinDig TV Extra Családi csomag lefedettsége megközelíteti a 90 százalékot.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: bővül a vétel Győr-Moson-Sopron megyében
MinDig TV: még nem látni az analóg lekapcsolás végét
MinDig TV: frekvenciacsere 11 digitális TV adónál
MinDig TV: a DVB-T szolgáltatás és más izgalmas fejlesztések
MinDig TV: tovább bővül a szolgáltatás lefedettsége
MinDig TV: a Nagy Hideg-hegyről is elindult a sugárzás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .