MinDig TV: teljesítményemelés a budapesti Száva utcai adónál

1. Oldal

Az Antenna Hungária Csoport a budapesti Száva utcai digitális földfelszíni televíziós adó antennarendszerének bővítésével és teljesítményemelésével a MinDig TV, MinDig TV Extra szolgáltatások vétele Budapest belső részein tovább javul.
MinDigTV_MinDigTV_Extra.jpgA Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság kibocsátotta a budapesti Száva utcai adótoronyból sugárzott az A és C jelű multiplexekre (55. és 62. csatorna) vonatkozó teljesítményemelés rádióengedélyét.

A rádióengedélyek birtokában az Antenna Hungária 2011. augusztus 10-én 8.00 és 17.00 óra között elvégzi az antenna- és adórendszer bővítését, mely lehetővé teszi, hogy az A multiplex maximális ERP-je (Effective Radiated Power – effektív kisugárzott teljesítménye) 2,42 kW-ról 7,08 kW-ra, míg a C multiplex esetében 2,36 kW-ról 6,76 kW-ra emelkedjen.

A bővítési munkák kivitelezése teljes leállással jár, vagyis a fenti napon 8.00 órától a munkák befejezéséig – de legkésőbb 17.00 óráig – szolgáltatás kiesés várható a Száva utcai adó vételkörzetében (elsősorban a pesti oldalon: belváros, Dél-Pest).

A teljesítményemeléssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei az V., VI., VII., VIII., IX. és XI. kerületek egyes részein tovább javulnak.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: teljesítményemelés Vas és Zala megyékben
Bővülhet a hazai DVB-T műsorszolgáltatás csatornakínálata
MinDig TV: a legdinamikusabban bővülő szolgáltatás
MinDig TV: Nógrádban is javult a lefedettség
MinDig TV: az Antenna Hungárián nem múlna a digitális átállás
MinDig TV: teljesítményemelés a budapesti sugárzásban
Digitális átállás csak 2015-ben?
MinDig TV: decembertől szinte az egész országban HBO-val

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .