MinDig TV: teljesítményemelés Vas és Zala megyékben

1. Oldal

Az Antenna Hungária Csoport a vasvár-hegyhátsáli digitális földfelszíni tévé adóállomás teljesítményemelésével a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei Vas és Zala megye egyes területein tovább javulnak.
MinDigTV_MinDigTV_Extra.jpg
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság kiadta a rádióengedélyt a Vas megye déli részén fekvő vasvár-hegyhátsáli adóállomás A és C jelű multiplexeinek (58. és 68. csatorna) emelt teljesítményre vonatkozóan.

A rádióengedélyek birtokában az Antenna Hungária a mai napon az A multiplex adójának maximális ERP-jét (Effective Radiated Power – effektív kisugárzott teljesítmény) 50,12 kW-ról 85,11 kW-ra, míg a C multiplex esetében 47,86 kW-ról 72,44 kW-ra emelte a vasvár-hegyhátsáli adóállomáson.

Az emelés eredményeképpen a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei Vas megye középső és déli, valamint Zala megye északi területein tovább javultak.Kapcsolódó linkek:

Bővülhet a hazai DVB-T műsorszolgáltatás csatornakínálata
MinDig TV: a legdinamikusabban bővülő szolgáltatás
MinDig TV: Nógrádban is javult a lefedettség
MinDig TV: az Antenna Hungárián nem múlna a digitális átállás
MinDig TV: teljesítményemelés a budapesti sugárzásban
Digitális átállás csak 2015-ben?
MinDig TV: decembertől szinte az egész országban HBO-val
MinDig TV: már a Hármashatár-hegyről is sugározva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .