Onkyo/Pioneer: megjelent az AirPlay 2 firmware-frissítés

Az Onkyo és a Pioneer bejelentették a firmware-frissítést, amellyel hálózati AV vevőerősítőik és sztereó komponenseik megkapják az Apple AirPlay 2 protokoll támogatását.


Ahogy azt az Onkyo és a Pioneer előzetesen megígérték, a két márka egy sor AV vevőerősítője és sztereó komponense kap Airplay 2 támogatást egy már elérhető firmware-frissítés révén.

A többszobás vezeték-nélküli hangrendszer kialakítására alkalmas Apple Airplay 2 protokoll segítségével bármely iPhone, iPad, illetve Mac vagy Apple TV eszközről zenei bitfolyam küldhető ugyanazon hálózatra csatlakozó hangot megszólaltató kompatibilis termékek sorára, tipikusan hangsugárzókra, AV vevőerősítőkre, sztereó komponensekre, de rövidesen TV-kre is. Az így elküldött zenei stream tökéletes szinkronban szólaltatható meg a többszobás vezeték-nélküli hangrendszer végpontjain, s az egész a mobilkészülék érintőképernyőjéről vagy a Siri hangasszisztens segítségével kontrollálható.

A frissítés az alábbi termékeket érinti:

Onkyo:

PR-RZ5100, TX-RZ3100, TX-RZ1100, TX-NR686, TX-RZ730, TX-RZ830, TX-L50, LS5200, TX-L20D, TX-8270

Pioneer:

SC-LX901, SC-LX801, SC-LX701, VSX-LX303, VSX-LX503, VSX-933, VSX-S520, VSX-S520D SX-S30DAB

A felsorolt termékek a hálózatra csatlakoztatva automatikusan frissíthetőek követve a rendszerbeállítás (System Setup) menüben található utasításokat. A frissítés USB tárolóról manuálisan is elvégezhető letöltve azt az adott termék „Firmware” weboldaláról és követve az ott megadott instrukciókat.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .