Panasonic: 2020-as TV-k a Netflix ajánlásával

A Panasonic 2020-as OLED TV-k és az LCD TV-k a HX800 szériáig „Netflix Recommended TV” minősítésűek, az OLED TV-knek van „Netflix Kalibrált Módja” is.


A Panasonic bejelentésében Paul Darch, a Panasonic Marketing Europe televíziós részlegének vezetője szerint: „A Panasonic mindent megtesz azért, hogy a nézők a lehető legtökéletesebb élményt élvezhessék. Közvetlenül a Netflixszel működünk együtt, hogy minél pontosabban jeleníthessük meg a tartalmakat.”

A TV-k Netflix alkalmazásának teljesítményét, felhasználóbarát kezelését és vonatkozó funkcióit felmérő alapos vizsgálat eredményeként megítélt Netflix Recommended TV minősítés célja, hogy segítsen a vásárlóknak olyan televíziót választani, amely a legjobban képes átadni a Netflix élményét.

A 2020-as Netflix Recommended TV-ket felsoroló weboldal szerint a Panasonic 2020-as televíziói közül a HX940E, HX900E és HX800E 4K LCD TV szériák és a HZ2000E csúcs OLED TV-k valamint a HZ1500E és HZ1000E továbbá a HZ980E OLED TV szériák (és azok regionálisan eltérő típusjelű változatai) felelnek meg a minősítésnek.

A Panasonic 2019-es OLED TV-k „Netflix Kalibrált Mód” képmódja a márka idei OLED TV-iben is megtalálható, garantálva a filmrajongók számára, hogy készülékeik képernyőjén ugyanazt láthassák, amit az utómunkálatok során a filmalkotók láthattak saját monitoraikon.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .